USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Старому місті на людських кістках поклали бруківку

25 Жовтня 2016 14:08
Під час ремонтних робіт у Старому місті виявили людські останки, однак робочий процес не зупинили і на залишках тіл поклали бруківку. Про це в ексклюзивному коментарі «Волинській правді» розповів депутат Луцької міської ради Микола Собуцький.

Зі слів депутата, під час ремонтних робіт знайшли останки людських тіл, однак фахової експертизи знахідки не було. Натомість продовжилися ремонтні роботи і яму з кістками накрили бруківкою.

«Благоустрій проводився з метою підвищення туристичного іміджу міста Луцька, розробки нового туристичного маршруту, впорядкування території Державного історико-культурного заповідника «Старий Луцьк». Під час того, як прокладали бруківку, біля Луцької тюрми виявили яму з людськими останками. Роботи не зупинили, ексгумацію не провели. Яму просто накрили бруківкою», - розповів Микола Собуцький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
111 Показати IP 25 Жовтня 2016 14:20
Кошмар .. і то по хрестиянськи ?
я Показати IP 25 Жовтня 2016 16:07
Весь наш світ-це цвинтар,тисячами років помирали люди,проходили бої,під шаром землі ,навіть під нашими будинками чи поряд 100% є людські рештки. Ставтеся до цього попроще,не робіть з людських кімток якусь святиню чи щось таке сакральне. Якщо розібратися, ми всі з вами ходячі кістки:)
I am до я Показати IP 27 Жовтня 2016 18:33
Це всього лиш ваша думка, в якоi не знайшлося мiсця для краплини моралi... Судячи з вашоi маячнi, ви бажаэте, щоб пiсля смертi ваше тiло закатали в асфальт... Оригiнальне бажання, але до чого людина прагне, того вона й неодмiнно досягне.
Штефан, Луцьк Показати IP 25 Жовтня 2016 18:41
Це рештки бідолашних, розстріляних НКВД СССР у 1941 році, на другий день після нападу Гітлера.
ВОВК Показати IP 25 Жовтня 2016 22:40
в Європу б*дло зібралося
Анонім Показати IP 26 Жовтня 2016 00:47
а шо тут дивуватись по пр.Воли в скверу будується церква там взагалі все кладовище вивернули на верх,стовпи заганяли в землю прям через могили та захоронених людей,кості черепа валяються,діти тазовими кістками граються,собаки постійно шось там гризуть ,під відкритим небом вернули людей назад до життя наші світящієся православні бізнесмени співають незвертаючи на це уваги.я не проти церкви але перед тим як заливати бітон в землю і забивати сваи потрібно перезахоронити тіла і отримати відповідний дозвіл від архітектора наразі не один з цих пунктів не був виконаний. і взагалі в церкві повинні бути колокола які зроблені з бронзи які створюють звук очищающий наші грішні душі а не колонкі 4 штуки по 90 ват і підсилювач який горланить хрипить і кричить аж до вул 8 березня бородатий мішко займається богохульством під прикритям хрестів і іконок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus