USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скандальний довгобуд таки передадуть у власність лучанам

29 Квітня 2013 17:00
Багатоквартирний будинок - довгобуд, що на вулиці Липинського, передадуть людям, які вкладали кошти у його спорудження.

Про це стало відомо під час 40-ї сесії Луцької міської ради 29-ого квітня.

Депутати Луцької міської ради нарешті ухвалили рішення щодо «Прийняття до міської комунальної власності та передачу в оперативне управління незавершеного будівництва, що на вулиці Липинського 4.

Після довгих консультацій та переговорів обранці громади таки вирішили багатоквартирний будинок на 108 сімей взяти у комунальну власність, а потім передати кооперативу людей, які вклали гроші у його спорудження.

«Незважаючи на те, що чинним законодавством неврегульовані такі ситуації, на мою думку, знайдено оптимальний спосіб вирішення цієї проблеми. Якби було більше часу, то можна було б ще подумати, але за тиждень є загроза «Західбпромбуду»(забудовника – «ВН») оголошення банкрутом. Тому часу нема», - зазначив депутат Богдан Шиба.

Зараз обранці громади планують створити комісію, до якої увійдуть представники сторін, депутати, які складуть тристоронній акт. Згідно з ним міська рада не бере на себе зобов'язань добудови багатоповерхівки, натомість ці функції покладуть на кооператив. Нині триває процедура його реєстрації, тож, коли об’єднання буде мати всі юридичні повноваження, будинок передадуть у його розпорядження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 29 Квітня 2013 19:20
Шиба вклав гроші у пару квартир у цьому довгобуді. Тепер за приватну фірму будуть всі лучани платити.
марго до дідо Показати IP 30 Квітня 2013 20:19
Віддаємо вам квартири які в цьому будинку придбав Шиба безплатно
Андрій Показати IP 29 Квітня 2013 21:33
Рішення протиправне і буде оскаржене прокуратурою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus