USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Скільки витратять на житло для дітей-сиріт у Ковелі

12 Червня 2013 18:37
Двокімнатну кімнату для дітей-сиріт придбали у Ковелі у минулому році. Понад 200 тисяч виділили на придбання квартир у цьому році.

Про це повідомили у прес-службі Ковельської міської ради.

Так, кошти на них виділили наприкінці минулого року. Під керівництвом міського голови Олега Кіндера організували злагоджену роботу працівників відділу обліку, розподілу та приватизації житла, служби у справах дітей, відділу комунального господарства процедуру закупівель вдалося провести у стислі терміни.

Торік з міської та обласної казни виділили кошти на ремонтні роботи у чотирьох помешканнях. Зокрема на оновлення приміщення дитячого будинку сімейного типу М’якот використали понад 41 тисячу гривень.

У цьому році для придбання житла статусним дітям та особам з їх числа у міському та обласному бюджетах передбачили по 100 тисяч гривень, а ще по 10 тисяч гривень виділили на проведення ремонту в помешканнях дітей цієї категорії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
читач Показати IP 13 Червня 2013 08:26
200 тис.грн - це 1 квартира! А скільки дітей-сиріт в Ковельському районі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus