USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Скільком сиротам на Волині придбають цьогоріч житло

13 Грудня 2018 22:02
Кошти субвенції з держбюджету на забезпечення житлом дітей-сиріт планують стовідсотково використати до кінця року.

Про це йшлося під час наради голови облдержадміністрації щодо використання бюджетних коштів державних програм 13 грудня.

Говорячи про особливості закінчення бюджетного року та використання коштів субвенцій з держбюджету, директор департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк повідомляв, що за станом на 1 грудня майже 6,8 мільйона гривень лишалися як залишок коштів субвенції на забезпечення житлом дітей-сиріт в області.

Своєю чергою, начальник служби у справах дітей Алла Онищук запевнила, що наразі розподілили 6,454 мільйона гривень субвенції з держбюджету на житло для дітей-сиріт. З її слів, кошти вже спрямували містам, районам та ОТГ. Вже укладені перші договори на придбання житла у Нововолинську, Луцькому районі та Литовезькій ОТГ. Укладатимуть договори в Іваничівському районі, Луцьку, Княгининівській та Боратинській ОТГ. Наступного тижня в Старовижівському, Маневицькому та Турійському районах, а також у Шацькій ОТГ також укладатимуть договори на придбання житла.

Очікують до кінця року стовідсоткового виконання програми в частині забезпечення житлом дітей-сиріт. Ще 452 тисячі гривень розподілили Рожищенській міськраді, де будують дитячий будинок сімейного типу.

Очікують придбання 16 квартир для 22 дітей-сиріт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus