USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Сквер поблизу СНУ будуть реконструювати?

16 Липня 2013 14:23
Естетичний вигляд скверу поблизу головного корпусу СНУ не відповідає вимогам, - повідомив начальник управління містобудування та архітектури Луцької міської ради Юрій Казмірук під час наради, що присвяченої питанням благоустрою проспекту Волі, що відбулася 16-ого липня.

«Благоустрій території поблизу колишнього Волинського обкому компартії давно втратив свою естетичну цінність. Сьогодні інший час та інші вимоги», - зазначив Юрій Казмірук.

За його словами, дерева у сквері - аварійні та перестиглі, їхні крони не витримують навантажень. Для реконструкції потрібно передбачити кошти у міському бюджеті. Міська влада та ректорат університету повинні надати пропозиції щодо благоустрою території навколо пам’ятника Тарасу Шевченку на розгляд громади, - резюмував головний архітектор міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Грыцько Показати IP 16 Липня 2013 14:36
Все спилить, построить генделык... тогда будет файно...
Народна Довіра Показати IP 16 Липня 2013 15:39
Займись дворами архитектор а фонтан не трогай !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus