USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Споживспілці таки дали землю на 22 роки

5 Травня 2011 11:09
Луцька міська рада 5 травня продовжила договір оренди земельної ділянки Волинській обласній спілці споживчих товариств на 22 роки.

За відповідне рішення проголосував 31 депутат міськради. Троє голосувало проти, троє - утрималося, семеро не голосувало. Загалом у залі були присутні 44 депутати.

Згідно з рішенням спілці надається територія на Завокзальному ринку загальною площею 3,5294 гектари.

Договір оренди передбачає виконання інвестиційної угоди, згідно з якою спілка буде фінансувати будівництво надземного переходу від Привокзального ринку до Завокзального ринку, який є невід’ємною частиною даного рішення. Міст після побудови стане власністю міста.

Однак, у рішенні конкретних строків будівництва мосту та сум інвестиції не вказано.

Раніше, під час розгляду цього рішення, на попередньому сесійному засіданні зазначалося, що сума інвестицій складає 1,3 мільйони гривень, а луцький міський голова Микола Романюк обіцяв, що міст добудуть до Дня незалежності України цього року.

Також згідно з договором до 1 травня 2012 року спілка повинна погодити проект реконструкції ринку. Підприємцям згідно з рішенням гарантується вільне введення підприємницької діяльності шляхом укладання відповідних господарських договорів оренди торгових місць на 22 роки. Розірвання договорів повинне бути погоджене з Луцькою міською радою.

Якщо ці умови не будуть виконанні – договір про оренду ринку може бути розірваний в односторонньому порядку.

Нагадаємо, що рішенню передувало широке обговорення питання на попередніх засіданнях сесії, а також неодноразове пікетування міської ради підприємцями ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Базар GO Показати IP 5 Травня 2011 11:26
Это то же, что и Черноморский флот России в Украинском Крыму! Будет бардак, грязь, чвары, любимчики (те которые вышли на пикет). А мост через жд, это низкая цена, и его всё равно не будет (как дешового газа). Облспоживспилка во главе с корупционером Горгутом никогда не сможет навести элементарный порядок.
Rom до Базар GO Показати IP 5 Травня 2011 16:45
Тільки чесні і некорумповані нелобісти депутати зможуть навести. 20 років наводили і навели порядок...
Ласковая Показати IP 5 Травня 2011 11:53
Як ви Горгута не називайте, А він розумний мужичок. Не кожен може прорахувати все на 100 кроків вперед, і не вклавши в бізнес ні копійки "заробити" мільйони, та ще й в такій гнилій системі як кооперація.
Стрийко до Ласковая Показати IP 5 Травня 2011 15:44
Погоджусь з Вами. Аферист ще той. До речі, років 8 тому ті ж підприємці з Варшавки "горою стояли" проти того, щоб споживспілці продовжували договір на довший термін (Кравчук - свідок). Цікаво, що змінилось відтоді?
Заратустра Показати IP 5 Травня 2011 14:31
Мда, не навчилися ще наші депутати приймати хоч і не популярні, зате правильні рішення. Ми всі хочемо жити в гарному європейському місті, а натомість розвели "клоповники" в себе під вікнами. Не місто, а великий базар. Потрібно було гнати їх геть за місто, кому потрібно закупитися доїхав би. Подивіться на Рівне, великі торговельні комплекси знаходяться на крайніх межах міста. Люди, це ж не музей, не театр.
Rom до Заратустра Показати IP 5 Травня 2011 16:49
Ага за містом. тільки в центрі міста Рівне величезний базар з стадіону зробили. Але чогось половина з вас не купує речі в Каравані - а йже до "Клітки" бо там дешевше...
Exaboto до Rom Показати IP 30 Червня 2011 21:44
ага. Тільки в Рівному є нормальний підземний тц. І на важливих перехрестях підземні та надземний (вокзал) переходи. А ви гляньте що в нас біля замку Любарта робиться.... Луцьк дуже плужить навіть в порівнянні з Рівнем.
Жорсткий Показати IP 5 Травня 2011 15:11
"...у рішенні конкретних строків будівництва мосту та сум інвестиції не вказано..." Надурили людей знов?
я знаю Показати IP 5 Травня 2011 15:13
Заплатили - і проголосували. Всім по трошки. В них є з чого. Продажні шкірки. Видно, що люди не мають своєї думки.
пенсіонер Показати IP 5 Травня 2011 15:29
Скільки вже можна ту базарню розводити у місті. Це жах. Люди схаменіться. Товари не якісні, а гроші деруть. Краще б зробили менше і якісніше. Не треба розводити тих кліток. Депутат був правий, але він не відстояв інтереси.
Перехожий Показати IP 5 Травня 2011 16:07
Заплатили+проголосували =отримали свої,правильно! А зарубіжні інвестори де?
макс Показати IP 8 Травня 2011 17:35
Підприємцям згідно з рішенням гарантується вільне введення підприємницької діяльності шляхом укладання відповідних господарських договорів оренди торгових місць на 22 роки. Розірвання договорів повинне бути погоджене з Луцькою міською радою. Только оренда будет такая чтоб и на мост хватило и на взятки отданое вернуть.Выживут не все

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus