USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Списки виборців у Луцьку – на виборчих дільницях з 18 жовтня

15 Жовтня 2010 09:58
Відділ ведення Державного реєстру виборців Луцької міської ради 11 жовтня 2010 року передав Луцькій міській виборчій комісії попередні списки виборців міста, до яких увійшло 155 714 осіб.

Ознайомитись зі своїми персональними даними у попередніх списках виборців лучани зможуть на виборчих дільницях уже з 18 жовтня 2010 року, - повідомили у відділі ведення Державного реєстру виборців.

Дізнатися про те, чи включені виборці до попередніх списків, вони зможуть також при отриманні іменних запрошень, які надсилатимуться (доставлятимуться) кожному виборцю відповідними дільничними виборчими комісіями.

У запрошенні буде вказано номер виборчої дільниці, адресу дільничної виборчої комісії, її номер телефону і розпорядок роботи, а також час і місце голосування.

Виборцям, стосовно яких у списку виборців є відмітка про постійну нездатність пересуватися самостійно, у запрошенні буде повідомлено про можливість проголосувати за місцем перебування.

Іменні запрошення повинні бути надіслані (доставлені) виборцям не пізніш як за 10 днів до дня виборів, тобто до 20 жовтня 2010 року.

При виявленні будь-яких неточностей чи відсутності запису про себе відділ ведення Реєстру просить лучан звертатися із заявами безпосередньо у відділ за адресою: м.Луцьк, вул.Богдана Хмельницького, 19, каб.№103 (міська рада), що значно прискорить процес внесення відповідних змін до персональних даних виборця в Реєстрі. Довідки можна отримати з 8.00 до 17.00 за телефонами відділу: 777917, 777952 або 777953.

Заяви виборців до відділу ведення Реєстру виборців подаються не пізніше як за 3 дні до дня виборів, тобто до 27 жовтня 2010 року включно.

Але оскільки виготовлення уточненого списку виборців розпочинається 26 жовтня, заяви, подані після цієї дати, не знайдуть відображення у списку.

Зважаючи на дуже стислі строки, що лишаються для опрацювання звернень громадян, відділ ведення Державного реєстру виборців закликає виборців, яким відомо про будь-які неточності у списках, звертатися безпосередньо у відділ для якнайшвидшого їх усунення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus