USD 40.75 41.10
  • USD 40.75 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

Стало відомо, скільки грошей дадуть на вшанування жертв нацизму

8 Квітня 2013 18:18
Міжнародний день звільнення в'язнів фашистських концтаборів у Луцьку відзначать покладанням квітів до стели «Жертвам нацизму» на Меморіальному комплексі «Вічна Слава», на які виділили 500 гривень.

Про це йдеться у розпорядженні Луцького міського голови Миколи Романюка від 5 квітня 2013 року.

Окрім покладання квітів і панахиди, запланованих на Меморіалі 11 квітня об 11 годині, до переліку заходів задля належного відзначення Міжнародного дня звільнення в'язнів фашистських концтаборів увійшли й інші імпрези.

Так, у приміщенні Волинського краєзнавчого музею планують організувати зустрічі колишніх в’язнів фашистських концтаборів з керівництвом Волинської ОДА, Волинської облради та Луцької міської ради. Зустріч має відбутися 11 квітня о 12.00.

А в школах і бібліотеках міста з 8 по 12 квітня організують уроки пам'яті, зустрічі з колишніми в'язнями фашистських концтаборів і виставки літератури відповідно.

Окрім того, департаменту соціальної політики міськради до 5 травня доручили забезпечити виплату щорічної разової допомоги ветеранам війни у порядку, визначеному законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та «Про жертви нацистських переслідувань».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus