USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Стоїть таке чудо при в’їзді в місто», - віце-мер Луцька про зупинку Москвича

25 Січня 2011 12:01
Керівництво міськради рекомендує контролюючим органам покарати власника зупинки громадського транспорту на вулиці Рівненській за неналежний її стан.

Про це 25 січня під час оперативної наради говорив заступник міського голови Луцька Святослав Кравчук.
«Маємо такого гарного підприємця Москвича Дмитра Кузьмовича. З однією зупинкою ще не розібралися в центрі. Слава богу щось почав там робити. А друга зупинка по Рівненській, де сталася проблема – її треба закрити. Ну стоїть таке чудо при в’їзді в місто. Я розумію, що трагедія, проблема, але її можна ж закрити якимось матеріалами чи щитами, коли проводяться ремонтні роботи», - каже Кравчук.

«Якщо він буде її так ремонтувати, як ту, що біля Центрального базару – ми матимемо після в’їзного знаку другу проблему в місті Луцьку», - продовжив заступник.
Він рекомендував департаменту ЖКГ міськради та муніципальній дружині зробити приписи стосовно стану зупинки. А Дмитру Москвичу найшвидше зробити зупинку,або продати її тому, хто це зробить.
Іншим власникам зупинок заступник порекомендував пофарбувати споруди до приходу весни.
«Є власник. Сонечко блиснуло – зупинки повинні бути чистими, пофарбованими, там не повинно бути ніяких оголошень, нічого», - каже Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Лучанин Показати IP 25 Січня 2011 13:05
Таке чудо стоїть і на зупинці по вул. Конякіна на 40 кв. біля Салюта. Якісь бідненький підприємець попався
goodok Показати IP 25 Січня 2011 13:18
1. Я так розумію, що Москвич гарно використав депутатство, скільки ще в нього зупинок? Якщо ще придбані в роки його каденції, то є підстави переглянути законність набуття прав власності... 2. По зупинці на Рівненській знайдеться відмазка. Наприклад, слідство триває, не можна нічого зачіпати.
Іван Показати IP 25 Січня 2011 13:55
Зупинки повинні бути просто зупинками ,а не генделиками і "забігайловками",і порядок там мали б підтримувати комунальні служби.Свідомо розвели бардак де немає крайнього ,а тепер "нукають" одне на одного..........
Ігор Показати IP 25 Січня 2011 16:48
Мабуть, шеф Кравчука Микола Ярославович дуже здивувався, коли взнав, що офіс ВГРУ ПриватБанку теж стоїть на в'їзді в місто, тобто на околиці)))
хрон Показати IP 25 Січня 2011 18:39
Кравчук згадує Москвича з любого приводу.Напевно Москвич не Жулінський...
т-40 Показати IP 25 Січня 2011 22:19
москвича взагалі потрібно висилити з міста,це якась ходяча інфекція.Депутати повинні разом з прокуратурою перевірити усі його торгові точки на законність придбання.
SET Показати IP 26 Січня 2011 08:27
"Іншим власникам зупинок заступник порекомендував пофарбувати споруди до приходу весни" Ти що валянок? Як фарбувати коли на вулиці мороз? Вот так в нас все і робиться, в тому числі дороги, коли в дощ в яму з калюжою сиплять асфальт. Як сказав таксист із фільму "Брат" - "страна козлов і баранов" "«Є власник. Сонечко блиснуло – зупинки повинні бути чистими, пофарбованими, там не повинно бути ніяких оголошень, нічого», - каже Кравчук." А муніципальна міліція за що свої гроші отримує? Є всі пдістави притягнути осіб (їх не важко знайти, адже адреси та телефони є на їх же оголошеннях), причетних до розклеювання оголошень до адміністративної відповідальності. І не у вигляді штрафу, а у вигляді громадських робіт - аставити одного здерти всі оголошення в місті, іншого - самому прибрати весь парк і т.д. от тоді і будуть думати що роблять і в місті буде порядок:) П.С. Це на замітку міській владі :)
Шрек Показати IP 26 Січня 2011 10:42
Муніципальна міліція в місті щоб собак ганяти і то від великих собак вони тікають. Мав нагоду поспілкуватися з працівниками муніципальної міліції так вони елементарного незнають. Створили посади під конкретних людей а працювати ненавчили. Якщо до Москвича прийдуть працівники муніципальної дружини він "тупне" ногою і вони повтікать. А зупинки він ще довго до ладу буде приводити.
жора Показати IP 26 Січня 2011 12:58
т-40 залізь владі глбше в ж...Можеш Москвичу сказати в очі скажи.А то це подібне на пук...
даша Показати IP 26 Січня 2011 21:29
Мосвич має великий рейтинг його тільки й згадують як до недавна Кривицького у всіх гріхах але все стало і стане на свій лад а цікаво що у місті немає глобальніших проблем як Москвич
КОД Показати IP 30 Січня 2011 18:37
Підтримую "SET", цілком і повністю!!!!!!! А то тільки говорити наша влада вміє, а як це правильно зробити ніхто не знає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus