USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Страйк тролейбусників – благо для кишенькових злодіїв, кажуть у міліції

27 Жовтня 2009 12:33
Під час страйку працівників Луцького підприємства електротранспорту зросла кількість крадіжок у переповнених маршрутках Луцька. За день із кишень лучан зникає 4-5 гаманців. У Луцьку працюють заїжджі кишенькові злодії. Таку інформацію оприлюднив на прес-конференції начальник управління УМВС у Волинській генерал-майор міліції  Віктор Швидкий –27 жовтня інформує репортер «Волинських новин»
«Це професіонали. Вони витягують гаманці не тільки із задніх кишень, а й з передніх. «Карманники» заїжджі, та й не з одного міста», – зауважив головний міліціонер області. Тому він радить громадянам бути особливо обачними під час поїздок у громадському транспорті.
За словами пана Швидкого, оперативники уже активно взялися до затримання злочинців. Адже злодія потрібно спіймати «на гарячому». Проте Віктор Васильович із прикрістю зауважив, що не всі власники маршрутів дозволили міліціонерам безкоштовний проїзд на час операції із затримання.
«У маршрутках їздять наші спеціально навчені співробітники. Але, маючи зарплату 1400 гривень, вони мають їздити ще й за свої гроші», - сказав пан Швидкий.
Втім, на час проведення оперативних дій луцьким міліціонерам все-таки дали проїзні у міськраді.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus