USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сукня Матвієнко і плакат Скрябіна нікому не треба? ФОТО

8 Грудня 2011 15:18
У межах благодійного аукціону у Луцьку пустили з молотка речі від відомих українців та картини наймолодших волинян. Кошти збирали для дитячого відділення обласної психіатричної лікарні.

Захід відбувся 7 грудня у міському Палаці культури.
Благодійний аукціон розпочався з торгів. Лоти - дитячі малюнки, ляльки, вироби, які передали відомі українці. Так, від популярної української художниці Євгенії Гапчинської на аукціоні продавалася дитяча футболка з авторським малюнком, яка пішла з молотка за 500 гривень, а також оригінальні календарі, за які віддали по 350 гривень.

Намисто відомої української співачки та письменниці Ірени Карпи лучани придбали за 250 гривень. А плакат з автографом земляка Сашка Положинського пішов з молотка за дві сотні.

Тим часом зовсім не знайшлося охочих придбати сукню Антоніни Матвієнко та плакат з автографом Скрябіна, який надіслав Андрій Кузьменко.
Найдорожче ж волиняни оцінили картину написану дитиною – її придбали за півтори тисячі гривень.

Загалом під час публічних торгів для дитячого відділення обласної психіатричної лікарні зібрали понад 17 тисяч гривень. Проте це не все, що вдалося зібрати під час заходу – кожен охочий мав змогу придбати лоти, що лишилися, а також добровільно кинути у скриньку гроші.

Аукціон відбувся у межах акції «Я мрію…», яку організувала обласна громадська організація «Суцвіття».







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
mamewe5minplz Показати IP 8 Грудня 2011 15:34
*КІКОМУ*
Оля Показати IP 8 Грудня 2011 17:06
Для мене благодійність таких "благодійників" закінчилася, коли вони по- хамськи здерли літери виставки маленьких лучан "Акварелі Доброти". На дитячих роботах, представлених на виставці зображено те, як діти бачать проблему людей з особлиивими потребами. Невже цю виставку не можна було просто пересунути під вікно? Хіба так роблять люди, які заявляють про, так зване, добро у серці? Була прикро вражена. Вражена тим, що багатим усе можна. Такі вечірки, як та, що була на цьому вечорі, слід проводити у луцьких нічних гламурних клубах, де ходять дітки багатіїв. Щось їх учора там було на пальцях перелічити. Але зате який піар!!!!! Концерт був на високому рівні. Але це одне. Концерт для віпів! А чому такий концерт не організувати для діток з психіатричної лікарні, на яку ви збирали кошти? Знаю кілька громадських організацій, які допомагають дітям цього відділення. Дійсно щиро. І без піару.
Exaboto Показати IP 8 Грудня 2011 21:49
як так, що ніхто не захотів придбати плакат Скрябіна з автографом???? Все, я втратив віру в людей......
Анастасія Передрій до Exaboto Показати IP 9 Грудня 2011 11:45
просто стартова ціна за нього була 300 гривень:)
Exaboto до Анастасія Передрій Показати IP 9 Грудня 2011 14:54
та стартова ціна мала б бути 3000. Це ж СКРЯБІН суперстар. :)))
Наталія Показати IP 9 Грудня 2011 08:30
Дійсно щиро і без піару теж допомагаю дітям і з дитячого будинку дитини і будинку для пристарілих і організації інвалідів Волині, дитячому Ківерцівському будинку а коли відкривався наш пологовий будинок допомагала при облаштуванні палат для породілей, звісно все в межах моїх фінансових можливостей і не піарюсь з цього приводу, моє прізвище не фігурує в інтерв"ю які дають керівники цих установ тільки з тих підстав що я цього не хочу,є спонсори які піаряться з цього приводу але це їхнє право не розумію чому це дратує когось, прошу приходьте і допомагайте повірте нужденних набагато більше ніж ми з вами собі можемо уявити. Але мені не заважає кожен рік приймати участь у цьому заході "Я мрію" і насправді треба тільки дякувати організаторам, ви навіть собі не уявляєте який це кусок роботи провести таку організацію. Треба таких акцій проводити тільки більше, для того щоб і дорослі могли приводити своїх дітей,щоб їм з дитинства прививати турботу і показувати що не все в рожевому світлі, так як ми стараємось дати своїм дітям максимум захисту, теплоти і все те що не могли нам додати наші батьки, що є і інша сторона медалі. Це коротко. Не називаю свого прізвища з тих підстав,щоб не облили мене брудом ті люди які зі мною не спілкувалися і мене не знають. Мене чесно кажучи відверто лякає агресивність наших деяких Волинян, які з такою ненависністю можуть обговорювати такі тонкі теми. Вважаю що тут можуть звучати тільки слова подяки.І ще думаю що треба більше говорити про добрі справи, а то якось в нас так виходить що коли про людину скажуть щось добре то треба обов"язково вилити на неї відро бруду, досконалих людей не буває і всі ми з вами робимо помилки в житті і про кожного можна написати цілу купу негативу, а давайте спробуємо находити позитивні моменти з заходів нашого міста в доброчинності наших земляків і повірте добро тільки буде множитись, насправді це зовсім не важко. Дякую, всім гарного дня.
[email protected] до Наталія Показати IP 10 Грудня 2011 11:07
Гарного дня. Пані Наталю Ви цілком праві, лякають не стільки якісь помилки людей, а людська байдужісь, адже хто нічого не робить той не помиляється. Дорогі Лучани в нас в с.Жабка є санаторій для діток хворих дитячим церебральним паралічом "Дачний", я там була декілька раз, там також дуже потрібна наша допомога .Хто не байдужий та має можливість давайте згуртуємось та допоможемо їм. Т

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus