USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Святкуємо та аналізуємо: Святослав Кравчук

1 Січня 2014 20:18
Найголовніше, лучани зрозуміли, що спільними зусиллями міської влади, депутатського корпусу та громади можна вирішити дуже багато питань, - вважає перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.
Він зауважив, що упродовж року, із залученням сил депутатського корпусу, міськвиконкому та народного депутата Ігоря Палиці, виконали значний об’єм робіт щодо шкіл – облаштували п’ять футбольних полів зі штучним покриттям, після капітального ремонту почав роботу оновлений басейн у мікрорайоні Вересневе тощо.
Серед негативів 2013 року, на його думку – проблеми з фінансуванням робіт та те, що поки не усі в місті зрозуміли, що вирішення багатьох проблемних питань залежить від його мешканців.

ЧИТАТИ ЩЕ: СВЯТКУЄМО ТА АНАЛІЗУЄМО: ОЛЕКСАНДР ЯКИМЧУК
ЧИТАТИ ЩЕ: СВЯТКУЄМО ТА АНАЛІЗУЄМО: РОМАН РОМАНЮК
ЧИТАТИ ЩЕ: СВЯТКУЄМО ТА АНАЛІЗУЄМО: МАРІЯ ДОМАНСЬКА
ЧИТАТИ ЩЕ: СВЯТКУЄМО ТА АНАЛІЗУЄМО: СТАНІСЛАВ ШИРОКОРАДЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 2 Січня 2014 00:29
Пане Святославе! Не лицемірте - міськрада з Вашою участю лише ігнорує думку громади лучан, а ще апелюєте фальшиво до жителів міста!
Ого Показати IP 2 Січня 2014 16:53
Янукович = Азаров = Клімчук = Романюк = Кравчук = Пустовит. Все ясно і не треба критикувати.
жителі дпз Показати IP 2 Січня 2014 19:39
Чиновники а поясніть нам .будьте ласкаві чому мікрорайон ДПЗ весь буквально кишить стаями бездомних собак . На зупинках просто моторошно стояти бо не відаєш чи сядеш у автобус цілий . Люди кажуть що то нам з Мамсурова собак тих випускають щоб у притулку не годувати. Прийміть міри . Бо ходити бульваром страшно вже давно
Корінний лучанин Показати IP 4 Січня 2014 09:20
"Серед негативів 2013 року, на його думку – проблеми з фінансуванням робіт та те, що поки не усі в місті зрозуміли, що вирішення багатьох проблемних питань залежить від його мешканців." А НЕ СЛАБО КРАВЧУКУ ПЕРЕЛІЧИТИ ЦІ ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ( хоча б основні), ЯКІ ЗАЛЕЖАТЬ ВІД МЕШКАНЦІВ, А НЕ ПРОСТО ЛИТИ ВОДУ(бо це вже просто чоловік зіскакує із проблем)? Коли, приміром, у Луцьку в центральній частині ) тупо зрізають дерева в ночі чи із самого рання ( місцева влада і Кравчук теж, вмикає ДУРНЯ) і кажуть що вони трухляві або дерибанять землю( будівництво біля МИСЛИВЦЯ під замовлення) - ТО ХТО ВРАХОВУЄ ДУМКУ МЕШКАНЦІВ !!! ?? Про це вже писали тут!! Звичайно, є вина якоїсь частини мешканців Луцька в яких ще рівень культури нижче плінтуса- смітять де заманеться, смттєпроводи забивають і т.д. , дітей не виховують у цьому плані. Зупинки транспорту переносять без врахування побажань мешканців!!! ТО ПРО ЩО КРАВЧУК МОВУ ВЕДЕ??? ДУМКА ГРОМАДИ У МІСЬКРАДІ ЧАСТО ІГНОРУЄТЬСЯ !!! ПРИКЛАДІВ МОЖНА НАВОДИТИ БАГАТО - МІСЦЯ ТУТ НЕ ВИСТАЧИТЬ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus