USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Ситуація з виданням дитячих книг ліпшає, - Надія Гуменюк

18 Березня 2010 17:56
Сьогодні ситуація з видавництвом дитячих книг у Україні покращується, - вважає дитяча письменниця з Волині Надія Гуменюк.
Про це вона розповіла на презентації власних книг сьогодні, 18 березня.
 
«Є чудові книжки для дітей. Зараз входить в моду те, що ті письменники, які пишуть для дорослих починають творити для дітей» - сказала вона.
 
Надія Гуменюк вперше у Луцьку презентувала книги: «Таємниця Княжої гори», що здобула перемогу на конкурсі «Золоті лелеки» та «Зустріч на Босому мосту», яка завоювала головний приз на конкурсі «Світ Волинської книги».
 
Сюжет цих книг -  історичний, події відбуваються у Луцьку.
 
На відкритті учні 4 гімназії читали вірші Надії Гуменюк. Діти, які прийшли на захід продемонстрували непогане знання її творчості, відгадавши уривки з її казок.
 
Письменниця розповіла, що на написання будь якої книжки  надихає життя. Вона ніколи не починає писати з поганим настроєм, каже, що слово передає енергетику. «Люди, які пишуть для дітей самі залишаються дітьми. Щоб для них писати треба їх любити» - сказала Надія Гуменюк.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus