USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Точки торгівлі хлібом на луцьких ринках перевірять

11 Червня 2013 10:53
Торгівля хлібом з мішків та кіосків на ринках занепокоїла Луцького міського голову Миколу Романюка, через що він дав доручення перевірити такі «точки».

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови 11-ого червня.

За словами Луцького міського голови, у місті існує проблема щодо контролю за якістю хліба, який продають на ринках міста. «У нас продовжують возити хліб у мішках і продавати людям. Не дай Бог якась паличка чи ще щось! Я колись дав доручення перевірити, то поїхали по супермаркетах. Знайшли по кому «пройтись». У нас є будки на ринках, де хлібом торгують. Там має протиратись, дезінфікуватись, того там немає».

Також мер запитав у представників санепідслужби чи вони перевіряли хліб, що продають у кіосках. У відповідь працівники санстанції відповіли, що «підприємці не включені в план перевірок і тому їх не мають права перевіряти». На це міський голова запитав: «А якщо люди похворіють, то кого ми будемо включати і в який план перевірок?»

У підсумку Микола Романюк дав доручення у 10-тиденнний термін санепідмслужбі перевірити, який хліб і де продають у Луцьку і додав, щоб у разі необхідності до перевірок залучили і муніципальну дружину
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 11 Червня 2013 11:03
пане Романюк просмимо перевірте ще продаж фаршу,який продається на ринку при вході в ринок з вулиці Медведдєва. Продає нагло і відкрито чорта зна що. Люди беруть, бо дешевший,напевно, якась котятина.Санепідемстанції до цього нема ніякого діла, вони сліпі.Видно давно пропалитало бізнесмен.
базарна баба Показати IP 11 Червня 2013 14:17
На ринках люди з відкритою формою туберкульозу торгують кавою з бачків, чебуреками, пиріжками. Запитайте у них медогляд. Ходять з гонореєю і сифілісом і годують з рук базарників.
ViNaPa Показати IP 11 Червня 2013 17:44
Мені також цікаво за фарш, постійно ця жіночка продає, вже в різних місцях бачила її фарш, на 5 грн дешевше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus