USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Центр адміністративних послуг запрацює вже в квітні

19 Березня 2013 15:42
Луцький Центр надання адміністративних послуг відкриють у квітні, - повідомила директор центру Леся Карп’як під час постійної комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 19-ого березня.

Роботи вже на стадії завершення, йдуть налагоджувальні роботи з підключення комп’ютерної техніки.

Переїзд працівників до центру розпочнеться наприкінці березня, офіційно центр відкриють у квітні.

Постійна комісія з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Луцької міської ради проголосувала за продовження терміну дії програми про Центр надання адміністративних послуг населенню у Луцьку до 2013 року включно.

Директор центру Леся Карп’як повідомила, що не всі кошти, закладені на минулий рік були освоєні.

Тобто програма, прийнята на 2012 рік, була не повністю виконана, тому що частина коштів не надійшла у грудні 2012. Ці кошти виділені минулої сесії, і термін дії програми продовжується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Все буде добре Показати IP 19 Березня 2013 17:06
"Переїзд працівників до центру розпочнеться наприкінці березня, офіційно центр відкриють у квітні." ЯКИХ ЦЕ ПРАЦІВНИКІВ??? ДЕ НОВІ РОБОЧІ МІСЦЯ??? ЗА ЯКІ ТАК БОРОЛИСЯ, ДЕ ЦЕ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus