USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Центр культурних послуг на Волині оновлять за сім мільйонів

6 Серпня 2023 16:46
Комунальний заклад «Центр культурних послуг Володимирської міської ради», що на вулиці Данила Галицького, 7 у Володимирі, оголосив тендер на реконструкцію даху та впровадження енергозберігальних заходів.

Торги тривають на сайті держзакупівель до 8 серпня.

Очікувана вартість робіт становить 6,83 мільйона гривень.

Роботи включатимуть розбирання жолобів, водостічних труб, покриття покрівель, латв, крокв та іншого, влаштування виходу на горище, улаштування перекриттів, олійне фарбування ґрат, рам, труб, мурування з цегли стін і стовпів, укладання перемичок, підсилення конструкцій, виготовлення та встановлення крокв, влаштування гідробарʼєру, улаштування шатрових покрівель із металочерепиці, встановлення ґрат, улаштування слухових вікон, улаштування жолобів, навішування водостічних труб, вогнезахист конструкцій, утеплення горища, монтаж блискавкозахисту та заземлювача.

Реконструкцію даху та впровадження енергозберігальних заходів Центру культурних послуг у Володимирі мають завершити до 30 листопада 2023 року.

Гарантія на виконані роботи становитиме два роки.

Нагадаємо, в селищі Луків Ковельського району запланували реконструкцію з протиаварійними та енергозберігальними заходами комунального опорного закладу «Луківська ЗОШ І-ІІІ ступенів – ліцей» під адміністративну будівлю. Споруда розташована на вулиці Грушевського, 12.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus