USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Центральний парк у Луцьку окультурять. ФОТО

16 Березня 2012 18:37
Освітлення, озеленення, ремонт алей та окультурення споруд – усе це цьогоріч у планах мерії щодо центрального парку.
Подивитися на стан Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки приїхала делегація із муніципалітету на чолі з градоначальником Миколою Романюком 16 березня.
Одним із завдань, які ставить цьогоріч перед собою міськрада, є озеленення території парку. Так, директор комунального підприємства «Парки та сквери міста Луцька» Анатолій Трикуш розповів, що нині уже зрізали три сотні дерев, а навесні посадять 440.

Начальник відділу екології міськради Борис Сорока уточнив: у парку з'являться нові дуби, верби, бузок, форзиції, айви, тощо.





КП «Парки та сквери міста Луцька» підходить до цієї справи творчо. Так, працівник підприємства Олексій Литвин із вирубаних дерев виготовляє цікаві скульптури. Чоловік працює над цим із листопада, а у парку можна вже побачити плоди його роботи та фантазії.





А Луцький міський голова Микола Романюк розповів, що мерія – у пошуках підприємців, які хотіли б зайнятися «Ротондою». Так, за словами мера, були охочі зробити там ігрове містечко для дітей. Втім, поки незрозуміло, яка доля споруди. Нині ж усередині «Ротонди» - обвалена сцена, лавки, сміття та залишки дерев.







А славнозвісну паркову «Бригантину» вже відремонтували, - запевнив мер. За його словами, власник об’єкту – підприємець, екс-депутат міськради Дмитро Москвич. «Ми поставили умови підприємцю, щоб він забрав те, що біля «Бригантини». Той «шан-хай», - сказав Романюк, маючи на увазі брудну водойму.


Також цьогоріч, за словами міського голови, відремонтують алеї у парку.




Продовжуючи тему освітлення центрального парку, услід за центральною алеєю ліхтарі поставлять і у інших зонах парку. Нині уже ведуться роботи по забезпеченню освітлення зони відпочинку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Департамент Показати IP 16 Березня 2012 19:56
Ну Трикуш відомий "зелений" злодій! Дивно що Романюк його повернув назад після того як Шиба його з тріском вигнав з зеленого господарства ....
працівник Зеленого господарства до Департамент Показати IP 17 Березня 2012 10:53
Шановний, якщо Ви не володієте інформацією, то краще не пишіть! З тріском було вигнано Савчука Олега Анатолійовича, а Трикуш створив Зелене господарство, попрацював 8 місяців і сам написав заяву на звільнення, бо пан Шиба поставив туди свою людину "злодія" який і все просрав!!!
тиць-здиць Показати IP 16 Березня 2012 20:16
Білочка справила враження. А от мер якийсь заглиблений у себе...
Українець до тиць-здиць Показати IP 17 Березня 2012 00:15
А де саме та білочка,що справила враження7 Може в Романюка на плечі?
КАСПАРОВ Показати IP 17 Березня 2012 04:20
БУХАРІ ВОНИ ТІЛЬКИ ДУМАЮТЬ ДЕ Б ПОХМЕЛИТИСЬ...
1 Показати IP 17 Березня 2012 06:29
ця таншея на фото вже рік як викопана роботяги мать вашу
ірина Показати IP 17 Березня 2012 09:31
красномовні фото! навіщо й писанина
ліберал2 Показати IP 17 Березня 2012 11:52
є надія, що нарешті парк справді окультурять, дадуть змогу підприємцям працювати і платити в міський бюджет по договору, а не по квитанції штрафу.. схоже, бажання і розуміння у керівництва міста є. Ратонда схожа на пейзаж з Прип"яті..
Петро Показати IP 17 Березня 2012 22:14
Полюбуйтесь на справи рук своїх ,трудяги ...Таке витворяти можуть тільки глухі й сліпі люди до краси і природи ....А "скульптура" пильщика - самоука лише логічно завершує весь цей ганебний атракціон.
міському голові Показати IP 18 Березня 2012 11:58
Де Палиця.До виборів хай наведе порядлк.
SET Показати IP 19 Березня 2012 08:22
Олексій Литвин + 1 Мужику респект!!!
Естет Показати IP 19 Березня 2012 09:53
Не знаю,що буде далі,але на сьогодні парк в жахливому стані.А скульптури самоука Литвина страшно дітям показувати-вночі спати не будуть.І це при тому,що в місті є художня школа і 2-га бурса,де спеців по дереву прорва.Звикли бариги все за пляшку вирішувати. І навіщо саджати верби та айву?Клени,липи посадили б.А ще гарно булоб виділити окрему площу під фруктові дерева(вишні,яблуні тощо).І врешті прочистит и канали.
людина Показати IP 20 Грудня 2016 13:37
на задньому плані першого фото злодюга менший, аферист автомобільний!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus