USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку на вході в центральний парк хочуть встановити світлофор

14 Травня 2021 22:15
Аби уникнути постійних заторів, пішохідний перехід, який веде до Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, доцільно зробити регульованим, встановивши світлофор.

Таку пропозицію на платформі «Відкрите місто» оприлюднив користувач AL Chudakuli.

Він звернув увагу, що у зв’язку з початком реконструкції проспекту Волі транспортне навантаження на вулицю Глушець суттєво збільшиться.

«На вулиці Глушець біля входу в Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки є пішохідний перехід зі встановленими лежачими поліцейськими. Це створює затори навіть за відсутності пішоходів і зранку, і ввечері, а інколи й удень. Варіант вирішення проблеми – демонтувати штучні перешкоди та встановити світлофор «на вимогу», – зазначив лучанин.

Відзначимо, що капітальний ремонт проспекту Волі в Луцьку розпочався минулого тижня. У планах Луцької міської ради – завершити більшість робіт на головній вулиці обласного центру вже цього року.

Читати ще: Не транзитний – пішохідний. Як виглядатиме проспект Волі у Луцьку через кілька років. Фото

Нагадаємо, в місті також планують реконструювати вхід до центрального парку культури та відпочинку зі сторони головного корпусу Волинського національного університету імені Лесі Українки. Ідеться про реконструкцію спуску від проспекту Волі до парку, а також ремонт фонтану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Лучанин Показати IP 14 Травня 2021 22:55
Самий кращий варіант це побудувати шляхопровід (не металевий, а бетонний звилистий з гарними колонами) з плавним спуском в парк, щоб ним могли скористатися і колясочники, що дозволило б людям розглядати парк з висоти, забрало би взагалі можливість перетинатися з автомобілями. Так, потрібні чималі гроші і замість реконструкції пр.Волі це можна було б зробити разом з реконструкцією входу до центрального парку. Це просто думки в голос.
Ігор Показати IP 14 Травня 2021 22:59
Логічно
Володимир Показати IP 15 Травня 2021 00:06
Краще б заборонили паркуватися на тротуарі та на дорозі в обидві сторони. Є парковка поруч і всі всерівно гуляти приїхали. Толку ставити авто до і за пішоходним переходом. Дорога на дві смуги, а всі їдуть в одну полосу. Будуть затори і зі світлофором. Та і світлофори збільшують викиди вихлопних газів. Дуже логічно це робити біля парку.
Анонім до Володимир Показати IP 15 Травня 2021 13:05
підтримую. заборона паркування на проїжджій частині дійсно вирішить це питання
Анонім Показати IP 15 Травня 2021 06:30
якщо власникам авто не вистачає терпіння під час проїзду містом, то це вже до відповідного лікаря треба, а не розширювати проїздну частину чи встановлювати світлофори
Леонід Показати IP 15 Травня 2021 08:42
Зараз колона автомобілів, які хочуть проїхати через лежачі поліцейські,починається від філармонії. Після встановлення світлофора ця черга буде починатись в районі Київської площі. Мудре рішення!
Петро до Леонід Показати IP 15 Травня 2021 16:41
Бо переходить стадо, вже майже всі перейшли, але наздоганяють телята які відстали. Транспорт змушений чекати нову порцію телят на зебрі
Оля Показати IP 15 Травня 2021 10:20
Давно пора там регулювати рух, як автомобілів так і пішоходів....
ЛокХомс Показати IP 15 Травня 2021 12:39
Світлофор тимчасове рішення, а як так то що заважає тимчасово поставити живого регулювальника (з 8:00 до 20:00). По зарплаті регулювальник переможе вартість світлофора плюс онлайн контроль за дорожньою ситуацією. Наступне міроприємство, встановити знаки Зупинка Заборонена з зоною дії від переходу не менше 1-го км До та Після, з повторенням знаків після перехресть та організувати рух по 2-х смугах в кожному напрямку.
Підземний перехід Показати IP 15 Травня 2021 22:41
В Рівному безліч підземних переходів. В Луцьку - ЗЕРО. Чому????
Андрій до Підземний перехід Показати IP 16 Травня 2021 00:37
Підземний перехід - це зло! Прикро, що в Луцьку ще стільки совкових мізків...((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus