USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ціну на проїзд депутати не знизили. Далі – суд

10 Лютого 2010 12:14
Депутати Луцької міської ради на сьогоднішній сесії вирішили не скасовувати  підвищення плати за проїзд у луцьких маршрутних таксі.
Пропозицію скасувати рішення виконкому, згідно з яким проїзд у луцьких маршрутних таксі збільшився до 2 гривень, подану депутатом Луцькради Андрієм Козюрою, підтримали лише 9 депутатів. Аби рішення прийняли, голосів треба було не менше 24-х. При тому депутати не підтримали й ідею Козюри голосувати поіменно.
Ініціатор зменшення плати на проїзд Андрій Козюра пояснював, що перед впровадженням такого рішення необхідно було провести громадські слухання. Він називав закупівлю маршруток для Луцького підприємства електротранспорту «невдалим експериментом» та казав, що «за помилки влади громада не має розплачуватися», - сказав Козюра.
Луцький міський голова Богдан Шиба зауважив, що приймаючи це рішення депутати повинні сприймати рішення виконкому по суті, і не зважати на фрази «про експеримент».
Депутат Луцькради Світлана Мамосюк сказала, що була прикро вражена, коли під час одного із прямого ефіру на місцевому телеканалі перший заступник луцького міського голови Лариса Соколовська звинуватила у цьому рішенні депутатів.
Оскільки депутати не підтримали думку про поіменне голосування депутати голосували у звичайному режимі, - лише 9 підтримали думку Андрія Козюри. Тому це питання було знято із розгляду.
Андрій Козюра після цього розповів, що позовна заява із цього питання на початку березня буде розглядатися у Луцькому міжрайонному суді. Уже відбулося попереднє судове засідання.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сергій Показати IP 10 Лютого 2010 13:49
При СРСР не було проблем з транспортом в місті - автобуси, компостери і все по графіку. А при нинішній владі - замість автобусів маршрутки, замість компостерів -передавання, замість графіку - обганяють один одного по дорогам. І ціни з голови на проїзд. Чого в нас такі ідіоти при владі? невже нормально не можна вирішити питання? І це так з усім! Колхозні морди одні при владі.
Вікінг Показати IP 10 Лютого 2010 16:34
Правильно Сергій почав - проблема у владі. Повна безвідповідальність і безкарність будь-якого, навіть миршавенького чиновника. Ганьба. Нехай би ці чиновники поїздили на тролейбусах- маршрутках.
Влад Показати IP 10 Лютого 2010 17:24
А это и есть главный враг нашего общества-чиновничий змеинный клубок.Эти хреновые европейцы.Им плевать на людей.Там каждый должен отбывать срок.Задумайтесь люди,дальше будет хуже-главный засранец у нас -чинуша.
ss666 Показати IP 10 Лютого 2010 21:37
Молодець, Козюра! Йдіть до переможного кінця, лучани з Вами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus