USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ЦНАП відкриється після Різдва, - Романюк

21 Листопада 2012 16:00
Центр надання адміністративних послуг у Луцьку відкриють після Різдва. Хоча раніше повідомляли, що це відбудеться до Нового Року.

Про це 21 листопада розповів міський голова Луцька Микола Романюк.

Так, він запросив новопризначеного начальника обласного управління МВС Олександр Терещука на відкриття ЦНАПу. З його слів, воно відбудеться після Різдва.

Згодом Романюк розказав, що раніше владці планували відкрити заклад 19 грудня, але не можуть це зробити через певні фінансові труднощі.

Нагадаємо, реконструкція міського Будинку побуту під ЦНАП розпочалася цього року, а роботи виконує ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536».

Також мер призначив керівника центру. Нею стала начальник відділу звернень громадян муніципалітету Лариса Карп'як.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
сеня Показати IP 21 Листопада 2012 20:17
краще би відкрили єдиний діспетчерський пункт для всіх служб .МНС. МІЛІЦІЯ. ШВИДКА ДОПОМОГА .АВАРІЙНА ГАЗА АВАРІЙНА ЕНЕРГОНАГЛЯДУ .ТЕПЛОМЕРЕЖІ .ПРОСТО ЄДИНИЙ КООРДИНАЦІЙНИЙ ЦЕНТР. ЯК У БІЛЬШОСТІ ЄВРОПЕЙСЬКИХ КРАЇНАХ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus