USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Волині представили нового очільника міліції. ФОТО

21 Листопада 2012 12:35
Нового керівника волинських міліціонерів представляв начальник головного слідчого управління МВС України Василь Фаринник.

Захід відбувся 21 листопада в приміщенні обласного управління МВС.

Зі слів Фаринника, кадрові зміни в українській міліції відбуваються як реакція на оперативну ситуацію в країні. «Укріплюються одні регіони. Керівники, які працювали, йдуть на підвищення і переміщаються, щоб підсилити певні напрямки роботи міністерства», - відзначив він.

Також міліціонер повідомив, що вже колишній начальник управління Богдан Щур поки займатиме посаду радника міністра внутрішніх справ. «Згодом визначимося, який напрямок роботи очолюватиме», - зауважив Фаринник.

Опісля він представив нового начальника волинської міліції Олександра Терещука. «Він працював дільничним міліціонером, кадровим працівником в різних підрозділах головного управління міста Києва... Останнім часом був начальником райуправлінь в Києві. До цього призначення працював начальником управління боротьби з незаконним обігом наркотиків у МВС України», - розказав Фаринник.

Скористалися нагодою привітати нового очільника міліції та попрощатися зі старим голова ОДА Борис Клімчук, керівник облради Володимир Войтович, мер Луцька Микола Романюк та прокурор області Андрій Парака.

Зокрема, Щуру на згадку про Волинь подарували копію Холмської ікони Божої Матері.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Чеширский Кот Показати IP 21 Листопада 2012 12:40
Генерала получит и потом опять в Киев?
Torik Показати IP 21 Листопада 2012 13:05
Могли б ікону на стілець поставити, а не на підлогу...
Z Показати IP 21 Листопада 2012 13:34
От добре начальникам, вигадали для себе універсальну посаду "радник", як тільки прийшла пора залищити одне хлібне місце, то одразу в "радники", можна з комфортом пересидіти непевні часи, поки інше місце знайдеться, або і не не треба, бо "нас и здеся неплохо кормят". Он Кривицький піспя мерства теж в радниках був, все всі радять і радять.
Міля Показати IP 21 Листопада 2012 16:09
Все таки за ради справедливості Щур Б. В. Був не поганою людиною. Він турбовався за простого міліцеонера і відзначався простотою та скромністю. Правда львіських його побратимів треба повертати назад.
Пустомеля до Міля Показати IP 21 Листопада 2012 17:45
Міля, а Ви зі Львова?
Василь Показати IP 21 Листопада 2012 18:44
Може цьой вже злодюгами Смітюхами займеться. Прочитав сьоодня на ТВІ шо 12, 5 мільйонов вкрали з бюджета на стройку ставків у Оконську. А цьо хамло перед виборами клялося, шо то не його.
Киця Показати IP 21 Листопада 2012 19:28
Міля, а чому Ви не зауважуєте про тягу до збагачення власної кишені, яка так притаманна Б.В.Щурові? І не згадуєте того, що на Волині він продовжив коїти ті речі, за що його турнули зі Львова?!
Чеширский Кот до Киця Показати IP 22 Листопада 2012 11:42
Ця тяга притаманна кожному керівникові обласного управління МВС. Щур не виняток, всі однакові. Не забувайте також, що за посаду треба заплатити, та кожен місяць передати до Києва "обов'язкові платежі". Хто не виконує ці правила, може опинитись у радниках, без подальшої перспективи.
Hunter Показати IP 21 Листопада 2012 23:29
Напевне піде на голову облдержадміністрації.
Hunter Показати IP 21 Листопада 2012 23:30
p.s. Областей багато.
Громадянин Луцька Показати IP 23 Листопада 2012 20:44
Шановні писарчуки. Цей поважний чоловік, зробив для Волині за десять місяців перебування на посаді, стільки, що його попередники, яких було багато, за п'ятнадцять років цього не зробили. Мали б совість, паплюжити честь мундира справжнього офіцера, та Людини з великої букви. Хто знає його особисто, може підписатись під кожним моїм словом.
Бувалий Показати IP 6 Грудня 2012 18:55
Сволочі, карєристи - пошвидше би вже до них! Завидуєте і корчите з себе тєрпєвших, а самі просто не реалізовані, від того злобні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus