USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Цьогоріч до школи вперше підуть понад 2,5 тисячі маленьких лучан

21 Серпня 2013 11:11
Понад 2,5 тисячі першокласників очікується цьогоріч у Луцьку. Про це повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Так, начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк під час засідання виконавчого комітету 21 серпня розповів, що наразі батьки першокласників подали 2 660 заяв до загальноосвітніх навчальних закладів, йдеться у повідомленні.

Очільник луцьких освітян розповів про те, що більшість шкіл міста до навчального року – готові. з його слів, освітні заклади провели косметичний ремонт та багато іншої роботи. Тож уже 2 вересня всі школярі сядуть за парти.

За словами Олега Гребенюка, наразі подано 2 660 заяв першокласників, проте деякі з них повторюються, тобто батьки «попросились» у кілька шкіл, тож у середньому в Луцьку - 2 600 майбутніх школярів.

А от продовжити навчання у школі по закінченню 9-го класу виявили бажання всього 1 157 школярів, а решта вступили в училища та коледжі.

Свято знань в освітніх закладах міста відбудеться 1 вересня, у неділю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus