USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Цьогоріч у Луцьку з’явиться 50 ОСББ?

3 Лютого 2011 15:38
У нинішньому році в Луцьку можуть створити близько 50 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, але за умови, якщо буде належне фінансування.
Про це під час засідання луцького міськвиконкому в четвер, 3 лютого, повідомила заступник директора департаменту ЖКГ Луцької міської ради Надія Коленда.
Як зазначив луцький мер Микола Романюк, уряд нещодавно прийняв постанову, згідно з якою держава фінансуватиме ОСББ. Міський голова висловив сподівання, що це сприятиме тому, щоб і в Луцьку кількість об’єднань співвласників зросте.
«Якщо у 2009 і 2010 роках було створено 30 таких об’єднань, то у 2011 році може бути створено близько 50. Тенденція до зростання є. Але буде це тільки тоді, якщо люди побачать позитивний приклад фінансування», – спрогнозувала чиновниця.
За інформацією Коленди, минулоріч для діяльності 14 луцьких ОСББ виділили майже два мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
АРМАДА Показати IP 3 Лютого 2011 16:48
Схема простая. Создали ОСББ как юр лицо вогнали в задолженность и забрали у всех квартиры.
правдоруб армаді Показати IP 3 Лютого 2011 22:08
ото ти бовкнув,як можна забрати приватну власність?Романюк швидко зорінтувався, що без держпрограм житло не відремонтуєш, там зроблять дах, там якусь трубу, а далі довбітеся самі ви ж ОСББББББББ!
вова Показати IP 4 Лютого 2011 08:06
Кому потрібне" належне" фінансування ?
Лучанин Показати IP 4 Лютого 2011 08:34
Шановний Армада, ви пишете коментар, а самі напевне навіть не знаєте, що таке ОСББ. Для того аби писати такі безглузді речі - почитайте спочатку законодавчу базу, а для прикладу поспілкуйтеся з мешканцями будинків де діють об'єднання. Тільки з тими мешканцями, які хочуть жити в нормальному будинку і в нормальних умовах, а не таких які зараз забезпечує ЖКП. Також не беріть до уваги думку тих мешканців, яким все "фіолетово" аби собі добре було - одним словом "бидло".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus