USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку дітям показали літаючу рибу-клоуна

1 Грудня 2013 10:43
Щорічна святкова акція приурочена до Міжнародного дня інваліда відбулася 30 листопада у Луцькому районному будинку культури. Організована вона районним навчально-реабілітаційним центром «Наші діти». Центр був заснований групою педагогів для підтримки дітей з обмеженими можливостями і на даний час об’єднує 69 осіб з Луцького району. З дітьми регулярно займаються різними видами творчої діяльності, щороку проводять майстер-класи, кращі роботи презентуються на виставці.
Центр підтримує зв’язки з подібними організаціями за кордоном. За час існування організації п’ять вихованців центру уже створили власні сім’ї. Очолює центр Наталія Токарук.
На запрошення організаторів у акції взяли участь учні дитячої творчої студії «+АРТОС+», яка діє при Свято-Миколаївському храмі. До дітей і гостей свята звернувся настоятель громади протоієрей . Виступ студії розпочався з чудової вокальної композиції «Янголи» у виконанні Софії Буханцової. Дітки розвеселили присутніх дотепними гуморесками, розчулили піснею «Алілуйя» у виконанні Дмитра і Назара Коренг. На завершення діти з особливими потребами отримали у подарунок від студії «+АРТОС+» ялинкові прикраси, виготовлені своїми руками на заняттях прикладного мистецтва, цукерки, і шоу з повітряними кульками і літаючою рибою-клоуном.
Святкування завершилось солодким столом і традиційним майстер-класом.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus