USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку формують загони з молодиків у масках

2 Грудня 2013 13:35
Зі сцени луцького Євромайдану оголосили про формування загону охоронців у масках «Правий сектор».

Так, учасники мирного зібрання готуються до провокацій від «тітушків». Кажуть, вони можуть з’явитися у Луцьку найближчим часом.

Аби стати учасником охоронного угрупування потрібно підійти до людей у червоно-чорних масках і зареєструватися.

Запрошують до цього угрупування хлопців, які служили в армії. Усіх закликали до дисципліни та координованості дій.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Тарас Показати IP 2 Грудня 2013 13:40
xчому в масках???
сарат до Тарас Показати IP 2 Грудня 2013 13:54
так крутіше!
123 Показати IP 2 Грудня 2013 14:07
ХАХАХА, НАСМІШИЛИ)))))
Влодко Показати IP 2 Грудня 2013 14:23
До біса маски!!! З Масками легше робити провокації! Одумайтесь поки не пізно!
знаю Показати IP 2 Грудня 2013 14:45
Це Гузь готує своїх альянсівців, яких літом "тренував", до захоплення владі!!!
я Показати IP 2 Грудня 2013 15:04
ага, а в инете написали, что титушки в масках, я и подумала, что у нас тоже появились!!
Анонім Показати IP 2 Грудня 2013 15:11
господи прости их,ибо не ведают что творят.
иван Показати IP 2 Грудня 2013 15:17
а вчитися ? поихати за кордон заробити на квартиру-авто-получити освиту -видкрити свою справу бажання немае ? вони итак як бовдури по ночам соваються пропиваючи батькивськи гроши и разом и свое майбутнье а ще одиньте их в маски дайте в руки палици и ця свора буде по ночам людей бити : Пора поцікавитись хто их так надоумив и нечекаючи розбирок из гори вже одити наручники поки непизно
Анонім Показати IP 2 Грудня 2013 15:38
ивану,підтримую повністю,цей безлад треба завершувати,що заспівають пенсіонери,бюджетникі,інваліди якщо цей безлад протримається ще хочаб тиждень?не будуть виплачені ні зарплати ні пенсії,бюджет міста впаде,гривня поповзе вниз,цім трьом придурковатим богатирям потрібна влада любою ціною,а на народ в дійсності їм глибоко насрати,в людей дуже коротка пам"ять,вже забули як їх обдурили помаранчеві,а це друга серія якою деригує жюлька,невже людям подобається як їх мають,зараз видрюкають як в 2004 і знов обдурять і це буде так,колони мітингуючих знов водять мільонери,невже ви ще вірите що вони думають за вас.мені вас просто шкода,ви згову стали знаряддям боротьби за владу а потім вас просто викінуть як використаний пр......в ,вперед на барикади.
Нормальний до Анонім Показати IP 2 Грудня 2013 16:37
Підтримую повністю! Влаштують провокації, а потім будуть все валити на тітушок та ПР. Працювати треба і бюджетний рік закінчити, і так проблеми...
123 Показати IP 2 Грудня 2013 15:42
Клоуны дешевые. Титушки-фуюшки. Щас еще российский спецназ примчится.
ФІДЕЛЬ Показати IP 2 Грудня 2013 17:23
Треба зривати маски. Обличчя всіх повинні бути добре видно. Хто в масці - той провокатор. Саме це повинні донести до всіх учасників Майданів!
Відразу згадалось Показати IP 2 Грудня 2013 17:47
Люди в масках, В разных сказках Дружно начали плясать. Был я очень рад Ночку всю подряд Веселиться, танцевать.
Відподальність Показати IP 2 Грудня 2013 17:57
Потрібно попередити про персональну відповідальність усіх, хто підбурює і хоче в Європу через можливе кровопролиття. Під розписку, так як це існує в Кр.Кодексі про замах на вбивство. І нехай собі мітингують скільки хто хоче, але не за чийсь рахунок.
Алексей Показати IP 2 Грудня 2013 18:04
А что им , мама с папой кормят , одевают , обувают. Последнюю корову скоро продадут , чтобы их чадо училось, а их чадо в это время хернёй страдает , приключения на свою задницу ищет , а потом его мама и папа продадут хату , чтобы оплатить адвоката или лечение , потому что этот клоун вздумает вообразить из себя ниндзю-расчепашку и поупражняться с пацаном 18-19 лет из спецназа в рукопашке.
ЗА ОБ:ЄКРИВІНСТЬ Показати IP 2 Грудня 2013 19:32
Ой ди*іли, ой дитинство в жопі грає. А потім у слідчого буде сидіти соплі жувати, та маму з татом кликати. Вони це все здається, так войнушкі пограти. Он нехай ППСнік по жопі дубинкою дасть, зразу дурка з голови вийде.
Ой йо Показати IP 2 Грудня 2013 20:30
А це що за чудо в береті?
Богдан Показати IP 2 Грудня 2013 20:58
Події в Києві нагадують не мирні протести ,а силові акції,погроми,а якщо говорити своїми словами спробу насильницького державного перевороту.Молодь зомбована =революційними опозиціонерами=,не хоче вникати в зміст документів,які стосуються Асоціації,тупо скандує гасла РЕ-ВО-ЛЮ-ЦІЯ!,СМЕРТЬ ВОРОГАМ! ,тощо. Навколишні події сприймає як гру та забаву,маскарад, хоча деякі відчувають себе героями. Для них навколо всі,особливо люди старшого віку - дурні,запроданці,пристосуванці та вороги,лише вони справжні борці за Україну.Доречі ,сьогодні ,як свідчать телерепортажі ,кияни масово не вийшли на підтримку протестуючих на площу Незалежності(чекали 200 тис.,вийшло лише 20 тис.).Очевидь дались взнаки київські погроми минулої неділі.Лідери опозиції показали свою повну неспроможність керувати масовими вуличними акціями протесту,інколи вони попадали в комічні ситуації(освистали Кличка ,коли той спробував звернутись до молоді,зтягнули з трактора ПОРОШЕНКА.Відчувається ,що за протестами стоять великі гроші та добре навчені організатори.
Анонім Показати IP 2 Грудня 2013 21:01
Доречі апозиційни
Богдан Показати IP 2 Грудня 2013 21:16
Доречі, опозиційний олігарх Порошенко збільшив свої статки за останні 10 років, від початку Помаранчевої революції ,в якій приймав активну участь, в 10 разів-зараз він власник приблизно 1 мільярда долларів сша.А зараз він на барикадах в Києві,бореться за Асоціацію та простих українців.
БОГДАН Показати IP 2 Грудня 2013 21:33
Якщо Вітів та Московка такі хоробрі революціонери,вболівальники за долю простих українців,то краще допомогли б ошуканим вкладникам =Західінкомбанку= повернути їх вклади.Для початку організували б молодь для пікетування місць проживання та роботи братів Бондаруків,Такарського,Мартиняка.(ВСІ ВЗЯЛИ ПРИБЛИЗНО ПО 30 млн.грив.в банку і НАГЛО НЕ ХОЧУТЬ ПОВЕРТАТИ)
Марек до БОГДАН Показати IP 2 Грудня 2013 21:44
який такий масковка??? москаль засланий??
Аня Показати IP 2 Грудня 2013 23:20
Ну ось... Тепер і в Луцьку буде страшно по вечорам ходити!
Світлий Показати IP 3 Грудня 2013 09:06
Гидко читати ту байду, що "висмаркують" запроданці, українофоби, "комуняки", челядь привладна, Вони на роботі, нічого особистого. Як тільки ця влада піде в небуття, вони перші будуть прославляти нову. Шановні друзі, їх одиниці, а "коментів" чимало, нехай вийдуть на майдан покажуть свої писки, розкажуть як добре живеться на нашій славній Україні. не вийдуть бо бояться немає, що сказати, скрізь занепад, корупція, бідність. Це тіж самі "тітушки" тільки за компютерами, здоров'ям не вийшли, розуму немає ось і заховались в провладних кабінетах "тітушки-оперушки". Ганьба "тітушкам-оперушкам".Виходьмо всі на Майдан, Разом ми сила. Український народ заслуговує на життя в справедливій, демократичній, заможній Європейській державі. Україна понад усе!. Слава нації!. Смерть ворогам!.
світлому Показати IP 3 Грудня 2013 09:10
уже була Україна понад усе, вже текла кров ріками. Хочеш усе повернути?
Лучанин Світлому Показати IP 5 Грудня 2013 00:13
Правду кажеш. Гидко читати цих боягузів та яничар. Вони не будуть мерзнути, пригрілися як коти жирні біля телевізорів а як будуть переміни то повилазять різні "богдани" , "алексеї" та "аноніми". Спливуть як Г...навесні. А студенти молодці! Немає в їх серцях байдужості- ось що головне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus