USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку - віче за єдність України і Криму. АНОНС

15 Березня 2014 11:35
«Правий сектор», Автомайдан, Самооборона Майдану спільно з ВО «Майдан» проведуть недільне віче «Єдність України і Криму».

Про це повідомили в «Правому секторі» Волині.

«В цей складний для країни час потрібно об’єднати наші дії, забезпечити спокій громадян і зберегти цілісність держави: Криму та всіх інших територій України», - говорить лідер «Правого сектору» Волині Павло Данильчук.

«Основне завдання віче - донести до людей інформацію про останні події в країні та закликати чоловіків до військової мобілізації», - додав він.

Традиційно захід відбудеться на Театральному майдані у Луцьку.

Розпочнеться о 13:00 у неділю, 16 березня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 15 Березня 2014 11:46
Піарщики, як ви вже набридли зі своїми "заходами". Народ Криму завтра сам скаже з ким він хоче бути, і це відбудеться без вашого тиску.
мирумир Показати IP 15 Березня 2014 11:57
Ну просто цирк! Людям у Криму показують постійно кадри про "Сашка Білого" і знущання Данильчука з Башкаленка, а вони віче проводять?:) Да тільки із-за існування таких як "Правий сектор" і почалась та ситуація у Криму!!! Що ви людей дурите і піаритесь? Поки буде вільно розгулювати "ПС" зі зброєю і диктувати суспільству свої умови - миру і злагоди в Україні не буде!!!
лучанин Показати IP 15 Березня 2014 12:09
подивіться хто бере участь у цих циркових заходах - 1% лучан, а нам хочуть нав'язати думку, що це підтримує вся Західна Україна. Соромно за таких як ви. спілкуюсь з друзями із Криму - вони за Росію, так у них є такі що не підтримують приєднання до РФ, але їх меншість, а буде так, як більшість вирішить. І це правильно. Для мене це було спочатку шоком. Але ще більший шок - "діяльність" Правого сектору у Луцьку, коли за діями "меншості" складається думка про усіх нас. Соромно за нас.
Olha Показати IP 15 Березня 2014 12:23
Так Крим не хоче вас БАНДЮКІВ І ВАШОЇ НЕЛЕГІТИМНОЇ ВЛАДИ.Ви ,бандюки,вже дістали всю Україну.Через вас Україна втрачає свою територію.Да будьте ви прокляті!
Анонім Показати IP 15 Березня 2014 12:45
еще скажите покупать европейские товары, деньги как придут из европы так вы их и потратите на европу))))) покупай украинское и на рынках у бабулек,
цой Показати IP 16 Березня 2014 00:23
Що за гвалт,а бійки катма. Ви хто? Ви за що? Вас образили? А ви не ображали? А влада Януковича не знущалась разом з вами над людьми?Вам Москви хочеться? Ви тут на Волині скаржетесь на те,що вам обломилось? Злодій е злодій і всі злодіі рано чи пізно будуть сидіти по тюрмах. А хто крав ,а тепер скнарить,що минулось,то розкажіть на майдані ,що ''було так добре красти,а тепер урвалось''. Крим вам кортить,щоб до Москви перейшов? Ну,перейде. Що далі хочете Москві віддати? Якщо вас сюди прислали колись з батьками давити і перевиховувати украінців,то не силкуйтеся. Війна почнеться і все буде вирішено. Ви гунете до хазяів, а нас будуть завойовувати і вбивати. А ми будемо захищатись,емігрувати,партизанити,гинути. Орда відновлюе ідеі Чингізхана Темуджина-''від океану до океану''. Досі цю мету зупиняли украінці. Побачимо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus