USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Матері-героїні у Луцьку

16 Січня 2014 16:19
11 лучанок отримали звання матері-героїні, відповідні посвідчення та нагрудні знаки.

Відповідно до указу Президента України, перший заступник міського голови Святослав Кравчук вручив багатодітним матерям нагрудні знаки «Мати-героїня» та документи, що засвідчують відзнаку.

Посадовець привітав жінок, які за своє життя виховали по п’ять-шість дітей та зазначив, що вони гідно виконали свій материнський обов’язок.

«Тут сидять люди, які прожили нелегке життя. Те, що ви жертвували своїм здоров'ям, часом та багатьма іншими речами, заслуговує на повагу. Хочу подякувати вам за те, що ви зробили для своїх дітей та для нашої держави. Бажаю вам, щоб ще багато-багато років ваші діти залишалися дітьми. Адже людина до тих пір залишається дитиною, поки живі її батьки», - сказав заступник міського очільника.

Разом з посадовцями, своїх матерів та бабусь прийшли привітати їх діти на онуки.
Декому з присутніх Святослав Євгенович побажав не зупинятись на досягнутому, а іншим – дочекатись внуків та правнуків, і жити довго й щасливо. Окрім нагрудних знаків та відповідних документів, нагороджені отримали одноразову матеріальну допомогу у розмірі 10 прожиткових мінімумів.

Зазначимо, що у період з 2006 по 2014 рік почесне званням «Мати-героїня» отримали 235 лучанок. Ще 5 матерів очікують на розгляд відповідних документів в Адміністрації Президента України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
I think Показати IP 16 Січня 2014 18:42
оце ЖІНКИ ! А не те, що шатається по клубах. Цікаво, які з них матері будуть ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus