USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку впіймали на гарячому квартирного злодія. Фото

7 Листопада 2016 15:21
Працівники управління карного розшуку ГУНП у Волинській області у ніч на суботу, 5 листопада, затримали у Луцьку 26-річного жителя Локачинського району. Чоловік обікрав одне із помешкань у багатоповерхівці по проспекту Волі.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Злодій підважив пластикове вікно й проник у помешкання на першому поверсі. Зловмисник викрав із квартири, зокрема, музичні інструменти та фотоапарат. Сума завданих господині збитків становить 4,5 тисячі гривень. Коли злодій виходив із накраденим, то потрапив у поле зору правоохоронців.

«Поліція затримала правопорушника за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 ( крадіжка поєднана з проникненням у житло) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі», - зазначив начальник Луцького відділу поліції Олег Кічук.

Відомо, що затриманий раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів, передбачених статтею 309 ( незаконне виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів) та статтею 187 ( розбій) Кримінального Кодексу України. Слідчі Луцького відділу поліції оголосили громадянину про підозру в скоєнні інкримінованого злочину – частина 3 статті 185 Кримінального Кодексу України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 7 Листопада 2016 20:41
Молодці, але знову ж колишні міліціонери

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus