USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

У Луцьку затримали аварійну фуру, перевантажену деревиною

22 Вересня 2016 20:15
На водія небезпечної вантажівки, перевантаженої деревиною, склали протокол, повідомили на сторінці луцьких патрульних у соцмережі.

Сьогодні патрульні зупинили вантажівку, яка рухалась, нахиляючись то в один, то в інший бік, вірогідно, була перевантажена деревиною.

Провівши відповідні заміри, патрульні встановили, що водій їхав з порушеннями, тож оформили на нього протокол за статтею 132-1 КУпАП (порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів, правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями).

Не все гаразд було і з документами на матеріал, тому на місце події викликали працівників відповідних правоохоронних органів для з’ясування обставин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Й Показати IP 22 Вересня 2016 20:30
Ці пі..раси задовбали.Порушують,крадуть,портять дорогу.Стріляти по кальосам,К*ЗЛИ
Водій зі стажем Показати IP 22 Вересня 2016 21:08
Так цей ко*ел з Цуманя виізжав то вже висіли обрізки,а що дивляться ті барвни що на посту в Кадищах!!!!!
Інспектор Петренко Показати IP 23 Вересня 2016 10:04
Та в Любешові та Камені більший порядок на дорогах, а то обласний центр. Куди він попхався на такому зламку та ще й хтось грузив з будуна. Максимальний штраф водію (і хай сам платить).
Інспектор Петренко Показати IP 23 Вересня 2016 10:09
Та в Любешові та Камені більший порядок, а то обласний центр. Куди він попхався на такому зламку. Ще й грузив хтось з будуна. Водію максимальний штраф (і хай сам платить).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus