USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

У будинку-руїні «про всяк випадок» укріплять 2-ий поверх

31 Липня 2012 11:08
Волинські будівельники «перевиконають» експертний висновок щодо обваленого будинку на Рівненській. Крім першого поверху, вони укріплять ще й другий.

Про це 31 липня під час наради в ОДА повідомив губернатор області Борис Клімчук.

Чиновник нагадав, що експерти, які оглядали будинок на Рівненській, 109, дійшли до висновку, що будинок підлягає експлуатації. Але перед заселенням людей відповідні служби повинні укріпити перший поверх.

Як повідомив губернатор, «про всяк випадок» фахівці укріплять ще й другий поверх.

«Експерти намалювали перший, а ми ще про всяк випадок будемо другий укріплювати», ‒ запевнив Клімчук.

«Якби було інше експертне заключення, що будинок не підлягає експлуатації, то там вже давно були б бульдозери», ‒ сказав голова Волинської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жертва Показати IP 31 Липня 2012 23:19
Ну да!!!!З п"ятого на другий-не так вже й високо падати !!!Але ж чогось перестраховуються......Мабудь,не з доброго дива...Таки,будинок АВАРІЙНИЙ!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus