USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У ДТП «поцілувалися» три автівки. Обійшлося без жертв

27 Листопада 2009 11:26
За вчорашню добу волинскі даішники зареєстрували 5 дорожньо-транспортних пригод та одне незаконне заволодіння автотранспортом, 17 водіїв перебували у нетверезому стані.
У Луцьку на перехресті проспекту Відродження та вулиці Ветеранів 26 листопада, опівночі, водій «Форда» не дотримався безпечної дистанції та швидкості і зіткнувся з авто «Чері Амулет». Після чого автомобіль «Форд» вдарився в автомобіль «Шкода супер Б», що саме зупинився на заборонений сигнал світлофора. Від удару «Шкоду» відкинуло на зустрічну смугу, де вона ще раз зіткнулася з «Авто ВАЗ-21112». Внаслідок ДТП водій «Форда» отримав травми та госпіталізований у реанімацію Луцької міської клінічної лікарні. Водій «Шкоди» отримав забій шийного відділу хребта, однак не госпіталізовувався.
Того ж дня о 10.05 у Ковелі, на вулиці Заводській, водій автомобіля марки «Фольксваген Гольф», 33-річний житель Турійського району, рухаючись другорядною дорогою та виїжджаючи на проспект Відродження, збив велосипедиста, 67-річного ковельчанина. Пенсіонер отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у травматологічне відділення Ковельської центральної районної лікарні.
За повідомленням Волинської ДАІ, за вчорашню добу по області виявлено 478 грубих порушень правил дорожнього руху, з них
17  водіїв у нетверезому стані;77  перевищення швидкості руху;42 порушень правил обгону;21 порушень правил проїзду перехресть;12 порушень правил пішоходами.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus