USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У голови Луцької окружної комісії стався нервовий зрив

18 Січня 2010 16:42
Конфуз трапився сьогодні в Луцькому окружвиборчкомі. Голова ОВК Анатолій Шестаков надмірно рознервувався і залишив засідання комісії, не затвердивши результатів голосування.
 
Випадок трапився під час оприлюднення результатів виборів. Після того, як голова комісії Анатолій Шестаков озвучив результати голосування, члени окружвиборчкому почали підписувати протоколи. Однак з’ясувалося, що в прізвищі одного із членів ОВК зроблено помилку. Довірені особи нагадали, що доречно підписувати вже зшиті протоколи, а не окремі листки паперу. Ці зауваження викликали гарячу полеміку поміж людьми, які дві доби працювали без сну.
 
Пропозиція заново роздрукувати протоколи та підписати їх викликали незрозумілу реакцію голови окружвиборчкому. Шестаков, який представляє кандидата у Президенти Людмилу Супрун, почав кричати, що «вы не люди, а звери». «Зачем надо грызть другу другу глотки, словно волки?» – обурювався голова ОВК.
 
Зрештою, він просто вискочив із приміщення, де тривало засідання комісії, із вигуками «ничего не хочу» і «не повезу протоколы в Киев».
 
Таким чином, засідання окружвиборчкому зірвалося, а затвердження результатів виборів, імовірно, відкладається.
 
Це не перший інцидент, який стався у Луцькому окружвиборчкомі. Як розповіли деякі члени комісії, за день до виборів до ОВК надійшов десяток скарг від штабу Януковича та кандидатів, яких пов’язують із лідером «регіоналів».
 
Під час розгляду десятої скарги Шестакова «переклинило». Він побіг до правоохоронців, які охороняли приміщення ОВК. Мовляв, «януковичі зривають роботу». Міліціонери, від яких Шестаков вимагав вивести із приміщення члена ОВК Леоніда Лабу, трохи постояли поруч, не розуміючи ситуацію. Потому залишили зал засідань окружвиборчкому, - повідомляє ЗІК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
виборець Показати IP 19 Січня 2010 10:20
Я і не дивуюсь, таких неадикватних людей ставлять такі ж самі люди.
виборець Показати IP 19 Січня 2010 10:31
Я і не дивуюсь, таких неадикватних людей ставлять такі ж самі люди.
виборець Показати IP 19 Січня 2010 10:42
І не дивно. Тільки цікаво хто таких неадекватних людей, ставить на такі відповідальні посади, напевно такі ж самі.
До виборця Показати IP 19 Січня 2010 11:22
А з чого ви судите про адекватність людини? з точго що у нього здали нерви? Та в таку обстановку як є в ОВК можна будь яку людину здорову кинути і вона має всі шанси зійти з розуму. Шестаков нормальний мужик, а от як в ОВК попав пан Лаба від януковича то це питання, от він дійсно неадекватний чоловік, хоча можливо це і була тактика "голубих" зірвати роботу ОВК кинувши туди такого урода, який би ту роботу зірвав. Браво регіони, не доведи господи вашої перемоги тоді ж такі будуть керувати країною

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus