USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі хочуть заборонити продавати алкоголь вночі

17 Грудня 2010 18:14
Начальник Ковельського МІ УМВС України у Волинській області Микола Дубій направив міському голові подання із проханням обмежити режим роботи закладів торгівлі і ресторанного господарства, зокрема й розважальних закладів, які працюють у нічний час та продають спиртні напої, до 22-ї години.
Подання зачитав міський голова Олег Кіндер під час наради, повідомляє сайт Ковельської міськради.
Олег Кіндер запропонував власникам розважальних закладів та нічних магазинів подати свої пропозиції щодо вирішення цієї проблеми.
За результатами наради було прийнято рішення підготувати проект рішення виконавчого комітету про зміну режимів роботи розважальних закладів та закладів торгівлі, що працюють в нічний час та торгують алкогольними напоями. А також підготувати необхідні документи як регуляторний акт щодо обмеження торгівлі алкогольними напоями в нічний час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ko3bMa Показати IP 17 Грудня 2010 18:49
така штука вже працює в Франику, Львові та Ужгороді - там з 22 до 10 алкоголь не продають)
ostap Показати IP 17 Грудня 2010 20:10
нормальна тема. хай би луцькі депутати зробили таке обмеження і стосовно куріння в громадських місцях контролювати
Zheniok до ostap Показати IP 19 Грудня 2010 23:25
здрасте, пока всіх персоналій з Історії України Субтельного почесними громадянами не зроблять, ніхто за такі дрібниці братись не буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus