USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі почався місячник з благоустрою

25 Березня 2011 13:07
У Ковелі на Волині 22 березня до 22 квітня проводитиметься місячник з благоустрою міста.
Розпорядження про це підписав перший заступник міського голови Анатолій Трофимук, – повідомили у Ковельській міськраді.
Місячник оголосили, аби покращити санітарний стан міста, провести День довкілля і підготувати місто до Великодня.
Керівникам комунальних підприємств, установ та організацій міста доручено, а керівникам підприємств інших форм власності рекомендовано провести санітарну очистку та благоустрій прилеглих, закріплених за ними територій.
Працівники комунального підприємства «Добробут» мають прибрати кладовища та меморіальні комплекси, які є на території міста, а також очистити прилеглу територію водосховища від побутових відходів, – йдеться у розпорядженні.
Озелененням території міста мають зайнятися РЖКП №1 і 2, КП «Добробут» та керівники установ, підприємств, організацій.
Управління водопровідно-каналізаційного господарства та власники водозаборів мають очистити та привести до нормативних вимог місця розташування водозаборів.
ПТМ «Ковельтепло», Ковельській філії ВАТ «Волиньобленерго», Управлінню по газопостачанню та газифікації необхідно провести прибирання та благоустрій прилеглих територій до котелень, теплових пунктів, трансформаторних підстанцій, газорозподільних пунктів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus