USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцькій мерії відновлять підприємство «Луцькреклама»?

22 Лютого 2011 07:10
Луцька мерія хоче відновити комунальне підприємство «Луцькреклама», створене ще у 2004 році, коли мером був Антон Кривицький.

Про це йшла мова 21 лютого на засіданні бюджетної депутатської комісії Луцької міської ради.

Нагадаємо, з 1 квітня практично усі функції комунального підприємства «Луцькреклама» перейшли до департаменту підприємництва Луцької міськради.

На засіданні комісії озвучили інформацію, що ініціатором створення КП буцімто є заступник луцького мера Василь Байцим, - пище ВІП.

Згідно з проектом рішення, на це з міського бюджету повинні виділити сімдесят тисяч гривень.

Присутній на засіданні Василь Байцим повідомив, що завданні відновити підприємство поставив міський голова Микола Романюк.

«Ви ж знаєте, «я – индеец, я не вождь». Задачу поставив Микола Ярославович створити підприємство, аналогічне «Луцькрекламі», якій би доручити збільшення надходжень до бюджету міста Луцька», – сказав Байцим.

Як запевнив Байцим «чиновники, які сидять на Грушевського в управлінні підприємництва, не зацікавлені в тому, щоб ходити по Луцьку і відслідковувати ситуацію».

Заступник мера додав, що «в жодному з міст не ліквідували підприємства, аналогічні «Луцькрекламі». Навпаки, в Одесі створили ше «Одесарекламу». Ідея яка: щоб прив’язати, створити штат – і це можна в рішенні прописати – сім чоловік максимум».

Натомість депутат Юрій Корольчук певен, що за кілька років із семи чоловік може стати сімнадцять. На його думку, доцільніше добавити двох-трьох чоловік відділу реклами управління підприємництва, які б працювали за договором.

«Коли ліквідовувалась «Луцькреклама», все майно було поглощено «Містобудом». Для чого ми об’являємо цей статутний фонд – сімдесят тисяч? Тільки для того, щоб створити підприємство. Тому що на ці сімдесят тисяч, статутний фонд, можна внести те майно, яке було у ліквідованого підприємства», – розповів Байцим. За його словами, грошей, імовірно, може і не треба буде.

Секретар міськради Григорій Пустовіт зі свого боку розповів про резони відновлення «Луцькреклами». «На сьогодні дійсно, коли скоротили це підприємство, є лише три чоловіка, які займаються цим питанням», - сказав Пустовіт.

«Але проблема полягає в тому, що відсутня, як це називається, фінансова зацікавленість. Якщо раніше в них була пряма зацікавленість: скільки ти на своєму районі виявиш об’єктів реклами, які не зареєстровані, які ще не сплачують податок, відповідно, ти маєш з цих об’єктів якусь копійку, якась капає преміальна копійка», - пояснив секретар ради.

«Зараз такої зацікавленості немає. Створення «Луцькреклами» – це якраз повернення до того, що повинна буть зацікавленість тих людей, їх всього буде сім чоловік, кожен буде мати свій район, кожен буде, скажем так, вовка ноги кормлять, обходити весь свій район», – розповів Пустовіт.

Депутати-членм комісії вирішили, що долю відновлення комунального підприємства «Луцькреклама» бюджетна комісія вирішуватиме під час одного із наступних засідань. Наразі ж, мовляв, це питання – «сире».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Розповсюджувач реклами в Луцьку Показати IP 22 Лютого 2011 09:15
Створення Луцькреклами, це перший крок до того, щоб знову Нас Операторів, змусити давати "откати", за надання місця на розміщення реклами. На даний момент плата за рекламу через підприємництво є набагато нижчою бо не враховує ПДВ бо орган державний
123 Показати IP 22 Лютого 2011 09:20
То може доцільно органу котрий здійснює повноваження по рекламі ввести 2 чи 3 одиниці штатні, для ведення контролю за тою рекламою. А не нове підприємство на яке треба гроші, приміщення, зарплати( недавно публікували, що в комунальних підприємствах зарплати від 3 до 5 тисяч гривень помножте на 7 і отримаємо мінімум 25-35тисяч гривень на зарплату). Після всього цього виникає питання кому потрібна такаРеклама? Корольчук молодчинка!!!!!!!!!!!!!!!!
юрист Показати IP 22 Лютого 2011 09:25
Це бред, знову створювати орган по обкраданню операторів зовнішньої реклами
РЕКЛАМІСТ Показати IP 22 Лютого 2011 09:26
Так в квітні нам усім повідомили, що згідно нових нормативних документів, якась постанова міністрів, рекламою має займатися орган місцевого самоврядувпння ні в якому разі не комунальне підприємство. Після чого ми перезаключали договора в департаменті на Грушевського. Це, що знову хочуть нас гонити з документами в комунальне підприємство? Пане МЕР, ви в рекламників запитай чи ми хочемо возитися з тими паперами? Чи нам зручно? чи наша думка не цікава? всетаки ми вам бюджет наповнюємо
Сашко Показати IP 22 Лютого 2011 09:30
То це рішення Романюка чи Кривицького(його радника) кому в місті потрібна та Реклама? Краще на 70 000грн., щось толкове зробіть. Наприклад міст, перехід, Театральну площу, зріжте дерева старі в дворах, пофарбуйте щось
Для Пустовіта Показати IP 22 Лютого 2011 09:34
А чого після Луцькреклами тільки 3 людини залишилось? Чи цього Шиба, не захотів? Чомі теперішня влада більше не дасть? Чому ви не вводите нові посади?
Знаю, що кажу Показати IP 22 Лютого 2011 09:45
Навіщо переливати з пустого в порожнє? скажіть прямо, що потрібно комусь дати роботу на 5 тисяч гривень, створити орган повністю корумпований, який буде відмивати гроші, створювати борги наприклад АВТОПАРКСЕРВІС. Виб, ще Кухарчучку назад взяли з чи гогось з її оточення
Директор рекламної компанії Показати IP 22 Лютого 2011 10:00
Дане рішення є незаконним та не відповідає нормативно-правовій базі, котрою регулюється рекламна діяльнісь на території України. Моя фірма є розповсюджувачем реклами більше ніж в 10 містах України впродож уже 4 років. Питання, хто виступає згідно законодавства "Робочим органом" з вересня 2009 року дуже болюче вдарило по операторах (в плані паперової біганини) проте за деякий час себе виправдало. При переданні таких повноважень виконавчим комітетам в Луцьку та ще 3 містах України, я забув, що таке раз в місяць чи раз на три тижні їздити до директорів КП і платити гроші за пріоритети, чи "щоб порішати" місце на рекламу. Ти увесь час відчував себе комусь "должен", щоб бути на коні серед Рекламістів. Дужеб хотілось, щоб всі Комунальні підприємства з реклами в Україні, що ще залишились просто Уряд ліквідував.
Для Прокуратури Показати IP 22 Лютого 2011 10:01
Скажіть а хіба таке рішення законне?
оксанка Показати IP 22 Лютого 2011 10:08
ТО, що Юлія Кухарчук з "Молодої України" повертається? ОТ молодець! Змогла нову владу переконати, що вона всім потрібна
Бабуся Показати IP 22 Лютого 2011 10:10
А як відновити підприємство, котре в процесі ліквідації?
Слава Показати IP 22 Лютого 2011 10:37
Романюк людяний і порядний. Спочатку зерно тепер комунальне майно і побори з підприємців. А що Козюра?
Катерина Показати IP 22 Лютого 2011 10:57
Сподіваюсь, що Депутати не приймуть таке рішення, адже в складі є обранці минулих скликань, котрі згідно законодавства пояснять, що дане рішення ПРОВОКАЦІЯ котра стосується рекламників. Пане Пустовіт а я думала, що ви як представник опозиції в цьому місті прийматимете рішення законні. Незабувайте, що саме Урядом Тимошенко видана постанова згідно якої "Робочим органом" має бути орган місцевого самоврядування. Пане Григорій, щож ви Юлію Володимирівну не повпажаєте. Ганьба! Найміть собі юриста-консультанта з питань, що відносяться до повноважень ЛМР, або принаймні спілкуйтесь з ними в раді всетаки у вас цілий відділ юридичний є.
Manhattan Показати IP 22 Лютого 2011 11:31
Розміщення зовнішньої реклами в місті регулюється Типовими правилами, затвердженими КМУ від 29 грудня 2003 р. N 2067 . п.5 Для регулювання діяльності з розміщення зовнішньої реклами сільська, селищна, міська рада може утворювати відділ, управління, інший виконавчий орган або покладати відповідні функції на існуючий відділ, управління (далі - робочий орган). Робочий орган не вправі подавати заяву та одержувати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами. Де тут написано, що рекламою має займатися КП???? Комусь крісло під дупу треба створити, то так і скажіть.А потім мер буде розповідати про скорочення в міськраді. тілкь за місці скорочених виростуть удвічі більше крісел у новостворених КП.
Гость с востока Показати IP 22 Лютого 2011 12:07
Кроме Ю.Кухарчук теперь в коридорах мерии можно будет встретить и Танюху Кривицкую. На самом деле она заправляла всеми делами "Луцькрекламы". Гарантия -эта сладкая парочка обдерет рекламодателей как медведь липку. Рекламные агенства в автомате окажутся в известном месте, не будем называть где. На этой анатомической подробности мы все сидим. Замечу -Юля с Таней совсем немножко поругались когда бабки делили, но теперь основа для крепкой дружбы гарантирована капиталом "Приватбанка" а также всем комплектом заказов на изготовление и розмещение рекламы очень уважаемой финорганизации, которая держит за глотку, пардон, за кошелек практически все коммерческие предприятия региона.
Читач Показати IP 22 Лютого 2011 12:11
Прочитавши на різних сайтах інформацію зрозумів, що в нас в Раді ще гірший бардак чим де інде. А скажіть хтось заслуховував підприємництво, щодо повноважень по рекламі. Скілтьки коштів вони залучили до бюджету з квітня по лютий? А скільки було їх потрачено на утримання 3-х службовців. Наскільки відомо в Луцькрекламі згідно договорів борги нище 350 тисяч не спускалися. Яка сума боргу за договорами в Управлінні підприємництва? Може дійсно дана структура ефективно робить свою роботу і доцільніше ввести ті одиниці, щоб роботу покращити. Незабувайте, що попереднь в Луцьк рекламі було 3 відділи та апарат(бухалтери,економісти,заступник,водій, директор, секретар). Попередня влада та Теперішня плутаюбть 3 відділи та 3 працівники. Чиновники ви спочатку проаналізуйте теперішню діяльність а потім створюйте безглузді Кп такі наприклад як АВТОПАРКСЕРВІС. Адже тільки в Луцтьку КП як Автопарксервіс збиткове до нього в друзі ДКП"Молордість"проситься і решта.А в містобуді взагалі корупційний безлам
Рекламіст Показати IP 22 Лютого 2011 14:07
Байцим (індеїць) гарно сказав.А це що чиновникі незацікавлені це брехння.Я раз протерміновав платіж то мені і вимоги і співбесіди і суди,начальник не памятаю призвіще, їхній порядний а попередній (Юля Кухарчук) то подаркі то канцелярію і тд!!!!Добавте йому людей і питання закрите.
Реклама Показати IP 23 Лютого 2011 13:08
Козлюку привіт! А можливо комусь посада потрібна тому і знову створюють "Луцькрекламу"? В департамент підприємництва керівника потрібно призначити (толкового) і нехай займаються рекламою в місті, а не тільки вирішують свої справи .......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus