USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцькому міськвідділ міліції служить опером фотомодель. ФОТО

12 Лютого 2010 09:09
Оперуповноважена сектором боротьби з незаконним обігом наркотиків Луцького міськвідділу міліції, старший лейтенант Тетяна Кротік визнана найкрасивішою дівчиною-міліціонером на Волині. А серед правоохоронців України лучанка стала третьою серед красунь республіканського фотоконкурсу «Міліцейська красуня-2009».
Про фотоконкурс «Міліцейська красуня» Тетяна Кротік вичитала в газеті «Іменем Закону». Надіслала туди своє фото - передусім із цікавості. На призове місце навіть не сподівалася. Хотілося, щоб фото надрукували і його побачили колеги з інших регіонів.
Минуло півроку – а фото Тетяни в газеті не друкували. Зрештою влітку, прибувши до Києва вступати до Київського університету внутрішніх справ, лучанка зайшла до редакції. Запитала: «В чому річ, може, я для вашого конкурсу не підходжу?» Їй відповіли: «Ну що Ви!»

Виявилося, що електронний лист із фотографією Тетяни на e-mail редакції не надійшов. Тоді конкурсантка залишила фотокартку, яку взяла з собою до столиці. Через два тижні портрет красуні з Луцького міськвідділу нарешті надрукували.
Їй одразу почали дзвонити друзі, казати «Молодець! Ми за тебе вболіваємо!» Багато хто запитував, куди треба телефонувати або відправляти SMS-повідомлення на підтримку Тетяни Кротік. Вона відповідала, що народне голосування умовами конкурсу не передбачене – долю призових місць вирішуватиме журі.
«Іменем Закону» Тетяна передплатила на адресу батьків, які проживають у селі. Так сталося, що газети з підсумками конкурсу… не бачила на власні очі ще й досі. Дізналася про своє третє місце після того, як із Києва з редакції зателефонували в Управління МВС України в області. Почувши радісну звістку, луцька красуня була вражена.
Усі колеги вітали Тетяну і казали, що нітрохи не сумнівалися в її успіху. Начальник сектора сказав: «Аякже, найкращі кадри – в БНОНі!» Тетяну привітали і перший заступник начальника міськвідділу, колишній начальник ВБНОН УМВС Василь Ковальчук, і нинішній заступник начальника ВБНОН УМВС Володимир Геніровський.
Нині Тетяна Кротік заочно навчається на першому курсі юридичного факультету Київського національного університету внутрішніх справ. Закінчивши географічний факультет Волинського національного університету імені Лесі Українки, Тетяна Кротік спершу цілий рік працювала в роті судової міліції «Грифон» на вільнонайманій посаді. Тільки потому пройшла навчання у Волинському училищі професійної підготовки працівників міліції, по закінченні якого була призначена на посаду дільничного інспектора міліції СДІМ Луцького МВ УМВС України в області. Красуня-опер стверджує, що завдяки батькам і стала офіцером міліції. Саме ці найрідніші люди їй дуже допомогли, неабияк підтримали. І тато й мама були тільки за те, щоб донька служила в органах внутрішніх справ. Зараз за неї весь час хвилюються, зате дуже нею гордяться.
У їхній родині більше ніхто не носить погони. Взагалі-то, свого часу про службу в міліції мріяв молодший брат Петро. Та треба ж було статися такому, що нелегка доля міліціонера судилась не брату, а сестрі.
На запитання, чому вирішила присвятити себе саме службі в органах внутрішніх справ, Тетяна відповіла, що їй подобається виконувати обов\'язки, покладені на міліцію, допомагати людям, бути корисною державі. Вона прагне досягнути в нинішній роботі якомога більших успіхів, зробити вдалу кар\'єру. А ще їй подобається і личить міліцейська форма, що, власне, й підтверджує третє місце, зайняте у всеукраїнському фотоконкурсі «Міліцейська красуня», - інформує прес-служба Волинського управління МВС.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
VSC Показати IP 12 Лютого 2010 10:31
М-дя, совсем плохи дела с красунями в милиции.
WWW Показати IP 12 Лютого 2010 15:53
а "мушка"справжня?
Олександр Показати IP 12 Лютого 2010 16:12
WWW, так.
Зиновій Пипка Показати IP 13 Лютого 2010 00:11
Та нормальна кобіта Танюшка, ігрівий взгляд с-під пагона, губна памада цвета "спелая вишня" і думаю що голосок такий еротічний: алло, міліція!
Вікінг Показати IP 13 Лютого 2010 12:33
Більшість робочого часу доводиться відшивати колег з пагонами та затриманих злочинців. Хоча є жінки, котрі без уваги жити не можуть. Їм дорога в армію чи міліцію. Там уваги нададуть вдосталь.
Віктор Показати IP 27 Травня 2010 10:56
Таня Кротік найкрасивіша не тільки серед її колег по роботі, а й серед усіх конкурсанток на тему подібних конкурсів.Вона без проблем достойно відповідає всім параметрам ідеальної жіночої краси.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus