USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцькому замку планують нічне освітлення

17 Жовтня 2013 13:51
Корінні лучани і гості міста нарікають, що одна з головних візитівок обласного центру вночі - непомітна. Проїжджаючи повз Луцького замку у темну пору доби пам’ятка архітектури радше нагадує чорні мури.
Про це Луцькому міському голові Миколі Романюку пишуть на сторінці у фейсбуці. Зокрема, користувач під ніком Богдан Муха переконаний, що з освітленням Луцького замку і Кафедрального костелу Св.Петра і Павла – «привабливість старої частини Луцька збільшиться у кільканадцять разів. Якщо питання винятково у грошах - пропоную розробити кошторис і розпочати збір коштів (наприклад, під час організації якогось масового заходу).
Зі свого боку, очільник Луцька стверджує, що «до Замку Любарта ведемо кабель. Його вартість 100 000 гривень». Також Романюк зазначив, ці об’єкти уже давно планують освітити. «Але на все потрібно немалі кошти. В слідуючому році дещо буде зроблено», - відповів користувачеві Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus