USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У луцької ПРП - новий керівник

9 Серпня 2010 14:23
Звітно-виборча конференція Луцької міської організації партії «Реформи і порядок», що відбулась 7 серпня, обрала нового голову та Раду організації. Лідером луцьких реформаторів став молодий підприємець – Олег Парфенюк.

Про це 9 липня повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ПРП.

Не зважаючи на вік, Олег Парфенюк має серйозний управлінський досвід у різних сферах, зокрема на посаді генерального директора одного з великих волинських підприємств. Олег Парфенюк працював також в управлінні внутрішньої політики облдержадміністрації, де набув навичок співпраці із засобами масової інформації та громадсько-політичними структурами краю.

До складу Ради організації увійшли економісти, підприємці, фахівці з питань комунального господарства та соціального захисту.

Окрім організаційних питань, учасники конференції обговорили перспективи розвитку Луцької МО ПРП, можливі сценарії участі у місцевих виборах, виробили спільну оцінку діяльності місцевої влади.

«Луцька організація партії «Реформи і порядок» повинна знову стати яскравим фактором громадсько-політичного життя міста. Наш кадровий та інтелектуальний потенціал дозволяє говорити про серйозні перспективи на місцевих виборах, можливість приходити у владу і чесно та ефективно реалізовувати свої програмові засади», - наголосив у виступі голова ЛМО ПРП Олег Парфенюк.

Голова Волинської ОО ПРП Олександр Мартинюк привітав новообране керівництво міської організації і висловив побажання швидко підготувати дієздатну структуру до участі у виборах, насамперед – Луцької міської ради.

Член Ради обласної організації партії Сергій Бондарук зазначив, що організація потребує залучення нових людей, адже виборчий результат залежатиме від можливості забезпечити всі позиції у виборчих комісіях, в агітаційній та організаційній роботі.

Конференція завершилась врученням партійних квитків новим членам партії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
? Показати IP 9 Серпня 2010 16:56
ПРП - ще існує? я думала, вона давно "загнулась". а чому новина так "офіціозно" написана? прес-реліз? а "набув навичок співпраці із засобами масової інформації та громадсько-політичними структурами краю" - це класно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus