USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькраді утворилася фракція «За Україну!»

25 Листопада 2010 13:02
Партія «За Україну!» у Луцькій міській раді утворила фракцію – до неї увійшли усі чотири депутати політсили.

Про це в ході другого засідання першої сесії шостого скликання 25 листопада повідомив міський голова Микола Романюк.

Головою фракції обрали «заукраїнця» Павла Данильчука. До складу фракції увійшли також депутати Богдан Шиба, Роман Романюк та Іван Корчук.

«Аби створити фракцію, політичній силі необхідно мати три депутатські мандати. В нас же їх чотири», – зазначив Данильчук.

До слова, фракція поки не може похвалитись партійними прапорцями на своїх депутатських місцях. Однак голова фракції запевнив, що невдовзі «За Україну!» таки прикрасить свої місця партійною символікою.
Без прапорців прийшли на сесію і депутати «Нашої України» та «Фронту Змін».

Нагадаємо, на початку сесії було оголошено, що у Луцькраді утворена фракція партії «Батьківщина», до якої вступили усі 24 партійці. Головою фракції обрали Юрія Корольчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus