USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У «Луцьктепло» інвестують понад 3 мільйони

10 Червня 2013 17:22
Проекти рішення «Про погодження інвестиційної програми державного комунального підприємства «Луцьктепло» на 2013 рік» затвердили члени виконкому Луцької міськради.

Це питання розглядали під час засідання виконкому, - повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Доповідач, заступник директора ДКП «Луцьктепло», Тетяна Казачек зазначила, що така програма затверджується щорічно. Зокрема, обсяг її фінансування становить більше 3 мільйонів гривень.

За її словами, у 2012 році сума фінансування інвестиційної програми становила більше 4,5 мільйона гривень. Однак, реалізувати її не вдалося, бо ДКП «Луцьктепло» власних коштів не мало, а додаткових надходжень залучити не вийшло.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Експерт Показати IP 10 Червня 2013 18:39
Ніхто нікому нічого не інвестує. Запущений механізм щоб довести, що Луцьктепло без приватних коштів не виживе...
саня Показати IP 11 Червня 2013 08:17
А де взялася ця темна лошадка Казачек? Вона ж фахівець по банкрутсвам та рейдерству.
Котя Показати IP 11 Червня 2013 08:29
Схема дуже проста. Ця особа придумує та пропихає липовий бізнеспроект в "Луцьктепло" із залученням визначених інвесторів. Потім у певний період "Луцьктепло" за різними схемами стає боржником інвестора... і на остаток інвестор за брги забирає собі "Луцьктепло". А ця Козачек переходить працювати, як завжди, замдиретора по фінансам вже у приватне підприємство, яке стало власником майна "Луцьктепло". Ця схема нею опрацьована у Рівне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus