USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку - на один «Ремонт взуття» менше

18 Червня 2013 17:09
Прибрати незаконно встановлений кіоск «Ремонт взуття» зобов’язали луцького підприємця.

Про це повідомляє «Під прицілом».

За словами прокурора, ще у березні 2011 року року між Луцькою міською радою та фізичною особою-підприємцем Ганною Левчук на підставі рішення сесії Луцької міської ради був укладений договір оренди земельної ділянки загальною площею 0,0083 гектара, розміщеної на проспекті Молоді, 10, що в Луцьку.

Договір уклали терміном на п’ять років, для обслуговування торгового павільйону - крамниці «Ганнуся».

Однак жінці виявилося замало виділеної земельної ділянки і вона самовільно зайняла ще 0,0007 гектара, що належали землям громадської та житлової забудови Луцької міськради та побудувала там торговий кіоск - «Ремонт взуття».

Після перевірки на підприємця склали відповідний акт про адміністративне правопорушення та нарахували шкоду, заподіяну внаслідок самовільного зайняття земельної ділянки. Також її попросили добровільно прибрати кіоск.

Проте жінка так і не виконала покладені на неї вимоги і проігнорувала вказівки влади.

Тож, прокурор міста Луцька в інтересах держави в особі Луцької міської ради звернувся з позовом до Господарського суду Волинської області, аби все ж зобов’язати правопорушницю звільнити самовільно зайняту земельну ділянку на проспекті Молоді, 10 та привести її у попередній, придатний для використання стан, шляхом демонтажу споруди.

Відтак, суд вирішив позовну заяву прокурора задовольнити повністю і зобов’язав підприємця Ганну Левчук демонтувати незаконно встановлену споруду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus