USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку 70 торгових точок встановлені з порушеннями

8 Липня 2011 12:31
«Пивну точку» біля гімназії №21 в Луцьку обіцяють прибрати, оскільки вона порушує рішення депутатів Луцької міської ради про заборону продажу алкоголю у стометровій зоні поблизу закладів освіти.

У цьому під час сесії Волинської обласної ради у п’ятницю, 8 липня, запевнив заступник луцького міського голови, депутат облради від «Фронту Змін» Святослав Кравчук.

В ході сесії депутат Волиньради Ігор Гузь звернувся до головного прокурора області Андрія Гіля із запитанням, чому прокуратура ніяк не вливає на невиконання рішень Луцькради щодо заборони продажу алкоголю біля освітніх закладів, а також стосовно заборони продажу спиртного після 22 години вечора.

«В Луцьку не виконується заборона продажу алкоголю після 22 години… Є багато пивних точок, наприклад, біля 21 школи пивна точка впирається в забор… Я вважаю, що прокуратура повинна комплексно перевірити цю ситуацію», – звернувся до Гіля Гузь.

Проте Гіль пояснив, що прокуратура не наділена повноваженнями контролю за виконанням рішень органів місцевого самоврядування. Однак про існування проблеми він знає. Каже: в Луцьку більше 70 подібних об’єктів торгівлі, зокрема біля зупинок громадського транспорту, розташовані з грубими порушеннями усіх можливих норм.

Натомість заступник міського голови Луцька, депутат Кравчук запевнив, що в мерії планують заборонити підприємцю, який розташував свій пивний намет біля гімназії №21, далі там вести свою господарську діяльність.

«Точку буде знесено», – пообіцяв Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
555 Показати IP 8 Липня 2011 13:41
Кравчук сказав-Кравчук зробив!
НЕП до 555 Показати IP 8 Липня 2011 14:13
Це його Вася Токарський навчив?
Anti-Mafia Показати IP 8 Липня 2011 16:51
Ця точка встановлювалась ще при Кравчуку-Кривицькому...
знаючий Показати IP 8 Липня 2011 20:22
Не Кравчуку про це все б виступати:опозиціонер хре...в,весь час у владі,а корчить з себе захисника людей.До підприємців,чиї точки "незаконні"- занесете мзду в сумі,,,-і все буде тіп-топ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus