USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку 9 травня не працюватимуть ринки

5 Травня 2010 12:02
У зв’язку зі святкуванням 65-ї річниці Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні 9 травня визначено неробочим днем на ринках міста незалежно від форм власності.

Розпорядження про це підписав Луцький міський голова Богдан Шиба, передає сайт міськради .

Керівники та власники ринків до 8 травня зобов’язані повідомити суб’єктів підприємницької діяльності та громадян, котрі торгують на ринках міста, про неробочий день 9 травня 2010 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
VSC Показати IP 5 Травня 2010 12:07
Очередной идиотизм. Спасибо.
Базарниця Показати IP 5 Травня 2010 12:31
Ну що за ДИБІЛІЗМ, слід заборонити, також торгівлю в "Нашому Краї", "Там-Тамі", "Фуршеті" та ін. Святкуйте базарники, нема чого гроші заробляти! Для міської ради це не актуально. Одні сидять на зарплаті у 5000грн. інші її просто не забирають, і не знають яка вона, то нехай святкується. (Репліка не стосується чиновників з зарплатою 1500, то такі ж раби як і ми). Ні класовій нерівності: олігархам можна - злидарям - Зась. Геть захисників олігархів з міськради!!! Нехай живе Конституція України, яка гарантує нам право на працю!!!
НЕ любитель Показати IP 5 Травня 2010 14:16
Вам, базарникам, дай волю, то ви і на центральній площі будете торгувати і ніхто вас не вижене - торгував тут і буду торгувати. Ще б товар нормальний продавали, український, а то китай піднімаєте!
Віталій до НЕ любитель Показати IP 8 Травня 2010 15:04
Уже 15 років базарник.Шкода ,що до збоченного інтересу збоку всяких владних структур, додається тке-ж збочене відношення "НЕ любителів" . Стихійний базарний рух вирішив свого часу дві важливі проблеми, які ні стара ні нова влади вирішити не могли.Це працевлаштування значної кількості людей викинутих на вулицю; і також наповнення товарного ринку.Це вже зараз здеється ,що без нас можна було би обійтись і багато хто хотів би нас зі світу зжити - ото би піднялись. А що до якості товару - ми торгуємо тим що ви купуєте, що заслуговуєте - те й маєте.Але, повірте,задоволення від такої стуації ми не отримуєм.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus