USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку буде ще один пункт швидкої допомоги

17 Квітня 2013 16:16
Ще один пункт швидкої допомоги відкриють у Луцьку. Він буде розташований на вулиці Рівненській.

Про це пише Волинський інформаційний портал.

Нагадаємо, що у Луцьку прийняли рішення про створення обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, який має запрацювати в травні. Наразі ж для оперативного доїзду створюються пункти швидкої допомоги. Про один із них, який незабаром буде на вулиці Рівненська, йшлося 17 квітня під час засідання виконавчого комітету.

Луцький міський голова Микола Романюк розповів, що в планах на майбутнє – розширення мережі пунктів швидкої допомоги.

«На вулиці Словацького буде розміщений сам центр, також працюватиме пункт на Привокзальній, Бенделіані (обслуговуватиме район Підшипникового заводу та мікрорайон Вересневе), також на Рівненській, в компетенції якого буде район вулиці Рівненська, проспекту Відродження, 33-ого та 40-ого кварталів», - пояснив міський голова.

Окрім того, планують відкрити ще два пункти швидкої медичної допомоги: на вулиці Гордіюк та на 40-ому кварталі. «Але цю роботу ми проводимо в комплексі з розвитком амбулаторій сімейного типу», - додав градоначальник. Він повідомив, що це робиться для того, аби зменшити час на доїзд лікарів до пацієнтів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus