USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Які квартири у Луцьку дають дітям-сиротам. ФОТО

5 Червня 2013 08:37
Голова ОДА Борис Клімчук і мер Луцька Микола Романюк вручили ключі від двох квартир дітям-сиротам. Подія відбулася 4-ого червня на вулиці Кравчука.

В однокімнатній квартирі мешкатимуть дві сестри та брат, а в двокімнатній поселилися три дівчини та молода мама з однорічним сином. Усі вони вже повнолітні, але перебували на обліку в Службі у справах міської ради та стояли на черзі на отримання житла.

Ці помешкання придбали за кошти передбачені у Програмі забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування. На придбання однокімнатної та двокімнатної квартир з обласного бюджету виділили 400 тисяч гривень і з міської казни – 340 тисяч. Також новим мешканцям придбали меблі, побутову техніку, продуктові набори.

Ці квартири мають статус соціальних гуртожитків, тобто їх не можуть продати. У разі одруження або придбання власного житла, нинішні мешканці, мають звільнити його, - зазначив начальник служби у справах дітей Федір Шульган.

Також він каже, що квартири отримали ті, хто найбільше потребував житла. Нині на обліку на поліпшення житлових умов перебуває 12 таких повнолітніх. За словами голови ОДА Бориса Клімчука, за 2-3 роки програма планує охопити усіх, хто потребує помешкання.
































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ЗМІ Показати IP 5 Червня 2013 09:36
У вас тема - квартири дітям-сиротам, то нафіга тут фото як у папараці - як йдуть і розмовляють Романюк з Клімчуком???!!! Культурі журналіста ви ніколи не навчитесь!:( Жовта преса - це для вас ВН!!!:(
Швондер Показати IP 5 Червня 2013 10:25
Две сестры и брат в однокомнатную - это вопиющая несправедливость. Необходимо срочно уплотнить самих Б.П. и М.Я., а на освободившейся жилплощади подселить всех сирот Волыни. Места хватит всем. Суровые годы уходят Борьбы за свободу страны; За ними другие приходят, Они будут тоже трудны.
111 Показати IP 5 Червня 2013 12:43
це, звичайно, добре, що хоч якесь житло дають сиротам. Ключове слово "якесь"... " сестри та брат в однокімнатну... Брат буде на кухні жити? Чи в туалеті? Ну і звичайно, не можна одружуватися... Бо лишишся без житла. Повний шибздєц. Не продати не розміняти не можна... стасус соціального гуртохитку... блін, яка мутка. Це, можна сказати, що Коля з Борьою собі ще по хаті купили за державний кошт... Бо якщо нема власника, то власники Боря або Коля - це ж єжу понятно... Не влада, а якесь обдіралово. Позор!!!
222 до 111 Показати IP 5 Червня 2013 13:28
Позор - це люди які таке пишуть! У дітей взагалі були проблеми з житлом, не було де жити, а тут таке дали і знову "письменникам" не так? Та ви краще у цих дітей попитайте, як їм у такій квартирі? Що за люди?
Швондер до 222 Показати IP 5 Червня 2013 17:33
Речь не о детях, а исключительно о сплошной порочности власти на Волыни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus