USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку еконіспектори знайшли сміття. Думають, чи штрафувати винних. ФОТО

23 Вересня 2010 17:26
В Луцьку екоінспектори виявили засмічення по вулиці Карпенка-Карого біля річки Сапалаївка та поблизу готелю-ресторану «Срібні лелеки».

Про це 23 вересня повідомили в Держекоінспекції України у Волинській області.

Зокрема під час проведення такого рейду 18-19 вересня цього року інспектори виявили засмічення земель твердими побутовими відходами, зокрема по вул. Карпенка-Карого - в районі мосту через р. Сапалаївка поблизу готелю-ресторану «Срібні лелеки». Також виявлено декілька смітників в районі річкового порту.

Вирішується питання про встановлення та притягнення до адмінвідповідальності осіб винних у цих правопорушеннях, кажуть у держекоінспекції.




Довідково:

Штрафи за порушення природоохоронного законодавства в частині поводження з відходами становлять:
- за порушення правил складування, зберігання, розміщення, транспортування, утилізації, ліквідації та використання відходів (відходи виробництва, побутове сміття та рідкі побутові відходи) - від 340 до 1700 грн.

- за забруднення (засмічення) земель хімічними і радіоактивними речовинами, нафтою та нафтопродуктами, неочищеними стічними водами, виробничими та іншими відходами - від 340 до 1700грн.

- за невжиття заходів по боротьбі з бур'янами - від 340 до 1700 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
sveta Показати IP 23 Вересня 2010 20:22
А гори сміття навпроти Юванта,біля стоянки єкоінспектори не знайшли часом?То може їм засліпило, то я підказую-там купище сміття.
нонна Показати IP 24 Вересня 2010 12:30
Так там ети обосравшиеся-ся баріги гадют,шо Шиба на Токарского напустил,бо дежурят по ночах,телок там типа шпилят,водку кушают.Зайдите в любой їхній магазин то перегар як в пивняке,да и писать дей- то надо.Нехай их и штрафуют.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus