USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

У Луцьку «Євробачення» без переможців. ФОТО

5 Травня 2012 16:23
Традиційною окрасою Дня Європи у Луцьку є мистецький фестиваль «Євробачення». Хоча, на відміну від прототипу, тут не визначають переможців.

Мистецьке дійство відбулося 5 травня у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Зі слів начальника відділу проектної діяльності управління міжнародного співробітництва міськради Віри Кудрявцевої, на відміну від справжнього «Євробаченя», під час фестивалю переможців не визначають.

«Усі учасники отримують подарунки від спонсорів та міської влади. Вони готують танцювальні, пісенні або інші мистецькі номери, які презентують країни Європейського союзу», ‒ розповіла вона.


Щороку, як правило, у луцькому «Євробаченні» беруть участь вихованці всіх шкіл Луцька.

На цьогорічному конкурсі всі 27 країн ЄС не представлені. «Деякі школи представляють одну і ту ж державу. Популярністю традиційно користуються Польща, Німеччина, Франція», ‒ сказала чиновниця.

Щороку у «Євробаченні» участь беруть до 250 учнів луцьких шкіл. Підтримати учасників приходять однокласники, друзі, батьки. Але осторонь не лишаються й звичайні перехожі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus