USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька хочуть «припинити комуністичний шабаш»

8 Квітня 2011 13:26
У Луцьку 11 квітня пройде громадська акція «Геть комуну! Геть Сталіна!».

Про це повідомили у прес-службі організації «Національний Альянс».

«Запрошуємо лучан та гостей нашого міста взяти участь в громадській акції «Геть комуну! Геть Сталіна!», що відбудеться о 12.00 11 квітня 2011 року на Театральному майдані міста Луцька», - йдеться у повідомленні Нацальянсу.

«Мета акції: припинити комуністичний шабаш та возвеличення ката України Сталіна», - кажуть організатори.

Вони додають, що на акцію запрошуються "усі небайдужі патріоти України" і наголошують: акція легальна, відповідна заявка подана до Луцької міської ради.

Нагадаємо, з 5 квітня у центрі міста представники громадської організації розгорнули агітаційний намет і проводять збір коштів на відновлення пам’ятника Йосипу Сталіну у Запоріжжі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Goodimenko Показати IP 8 Квітня 2011 13:44
Сталін помер і тепер спокутує свої гріхи, йому від тих памятників ні холодно ні жарко, а от те провокаторське бидло в центрі тре гнати пеньками під зад. Цей збір коштів для лучан те саме що прийде хтось до вас додому і накладе купу посер хати, а ви його ігноруйте, бо він провокатор... ГНАТИ БИДЛО!!!
Anti-Mafia Показати IP 8 Квітня 2011 14:19
Країна в нас одна, але люди різні. Якщо ми хочемо будувати справжню демократію, слід поважати думку іншого, навіть якщо за неї готові розірвати когось, а особливо, якщо вона висловлена в рамках закону. Дурнів і провокаторів, нажаль, в нас вистачає під різними прапорами, а тому слід шукати нові, сучасні, цивілізовані форми протидії провокаторам, які нахабно граються з бікфордовим шнуром історії.
mrSid Показати IP 8 Квітня 2011 15:01
2Goodimenko Я так думаю про памятник бандеры! надо сталинский рядом поставить )
Роман до mrSid Показати IP 8 Квітня 2011 15:31
Принаймні Бандера за свою країну воював, а Сталін був окупантом на цих землях. Різницю можеш вловити?
Лучанин до Роман Показати IP 8 Квітня 2011 18:23
За яку саме? Ту що на схщді, чи ту що на заході? Східняки в цьому питанні думають абсолютно протилежно! А країна то одна! Можливо вже пора примиритись і поставити разом Сталіна і Бандеру, або знищити пам'ять про обох... Поки цього не буде, дурі в людей не зменшиться!
Олег Савчук до Лучанин Показати IP 9 Квітня 2011 01:08
Саме сталін винен, що сьогодні схід має інакшу думку! Він остаточно розірвав Україну. Тому ми сьогодні маємо що маємо. А ці, дозволю собі припустити, недоноски, що назвалися антифа, тепер шабаші влаштовують.
Роман до Лучанин Показати IP 9 Квітня 2011 09:24
Якщо вже зачепили історію, то відділи УПА діяли в Дніпропетровській і Донецькій області, але мусили звідти піти бо не мали підтримки населення...
Ткачук Показати IP 8 Квітня 2011 15:27
Друзі! Вони порушують закон!!! На цьому розмова закінчена.
Суворов один Показати IP 8 Квітня 2011 18:35
– И.В.Сталин спас Русский Народ от истребления изуверами-троцкистами – И.В. Сталина спас Русский Народ от истребления гитлеровской Германией – И.В. Сталин спас Русский Народ от ядерной дубины США-НАТО Духовнонемощные или духовноповрежденные этого понять не могут, а потому повторяют за слугами сатаны жидовские басни о "незалежності" Украины.Где им взять глаза и посмотреть вокруг? Апостол Павел предупреждал: Будет время, когда здравого учения и истину принимать не будут, но по своим прихотям будут избирать себе учителей, которые льстили бы слуху; и от истины отвратят слух и обратятся к басням (2Тим. 4,3-4)
ага до Суворов один Показати IP 8 Квітня 2011 19:07
во дятел:)
Дохтур до Суворов один Показати IP 8 Квітня 2011 20:19
У нас в Ліпінах таких, як ти, лікують. Раджу не зволікати. З нетерпінням жду.
історик Показати IP 8 Квітня 2011 19:38
Бандера знищив до 100 тис. мирних українських жителів, 200 тис. поляків (волинська різня). Якщо ви проти Сталіна і ЙОГО ДІЯНЬ - то відмовтеся від приєднаних Сталіним західноукраїнських земель і валіть до поляків - от це буде логічно. Будьте чесними до кінця. Не користуйтеся плодами сталінської окупації. А полячки вам покажуть холєру ясну...
Роман до історик Показати IP 9 Квітня 2011 12:45
Шановний історик, ви мабуть вивчали історію компартії, де прослухали короткий курс пропаганди. Так, Бандера знищував людей, але яких? Таких як ви, ті що були проти своєї держави. Що не правильно вінт зробив? Поляків різав? Так це ж у відповідь, якщо ви дійсно історик, то повинні це знати. НЕ ганьбіть історію, як науку. Тепер, стосовно приєднаних західних земель?! Кого до кого приєднали?! Які поляки? Ти що курив? Це території Галицько-Волинського князівства, чув про таке?
хорвaт Показати IP 8 Квітня 2011 21:07
Суворову.ЗДОХНИ КАЦАПОРИЛИЙ
Суворов один Показати IP 8 Квітня 2011 21:32
Да и что может Господь сотворить с державой,в которой улицу полководца Суворова(СУВОРОВ Александр Васильевич Светлейший князь Италийский, граф Рымникский,а также Российской и Священной Римской империй. Генералиссимус российских морских и сухопутных войск и генерал-фельдмаршал австрийских и сардинских войск.Гранд и принц сардинского королевства)меняют на бесноватого бандеру.Чему научатся дети?
Exaboto до Суворов один Показати IP 10 Квітня 2011 17:00
о_О
Суворов один Показати IP 8 Квітня 2011 21:33
Да и что может Господь сотворить с державой,в которой улицу полководца Суворова(СУВОРОВ Александр Васильевич Светлейший князь Италийский, граф Рымникский,а также Российской и Священной Римской империй. Генералиссимус российских морских и сухопутных войск и генерал-фельдмаршал австрийских и сардинских войск.Гранд и принц сардинского королевства)меняют на бесноватого бандеру.Чему научатся дети?
Олег Савчук Показати IP 9 Квітня 2011 01:11
Акція «Геть комуну! Геть Сталіна!» відбудеться о 12.00 11 квітня 2011 року на Театральному майдані міста Луцька. Мета акції: припинити комуністичний шабаш та возвеличення ката України Сталіна, який проводить представники місцевого комсомолу в центрі міста. Запрошуються усі небайдужі патріоти України. Акція легальна, відповідна заявка подана до Луцької міської ради. Організатори: «Національний Альянс», партія «За Україну!».
Стерх Показати IP 9 Квітня 2011 12:14
Памятник Сталину в Луцке был установлен в сквере возле готеля "Украина",тогда это было пересечение улиц Ленина и Сталина.Был демонтирован в 1953 за одну ночь, тихо и без огласки.Многие ещё помнят ужас того времени,превративший людей в рабов и стукачей.Досадно,что кто-то ещё грустит за этим уродством.Однако метотды "геть,ганьба" так же вызывают тошноту.Бить,топтать,выгнать из страны,убить-так же НКВД работало,чем Вы лучше.Возвеличивать одного убийцу,в противовес другому вот это демократия,вот это свобода!Убогость.Серость.Невежество.
Одному суворову Показати IP 9 Квітня 2011 12:51
Це той суворов, який розгромив гайдамацьке повстання на Україні проти ляхів у 1768-1769 роках і всіяв Україну трупом? Ну то хай горить у пеклі разом з пєрвим, второй, комуняками й тобой!
історик Показати IP 9 Квітня 2011 15:11
історик - роману ...який же морок у голові - виправдовувати бандерівський терор проти польских жінок, дітей, старих людей. Те ж робилось і з українцями - вирізали мирне українське населення - до 100 тис. Спитайте у поляків, які поставили памятники цих жертвам. А з німцями так вже Бандера воював, що після війни доживав у них в Мюнхені.
Роман до історик Показати IP 9 Квітня 2011 18:58
ти про свій морок в голові?! Фрази в тебе завчені, ти не член ПР? Те що ти говориш, історик, кожний день обездолені та малоосвідчені говорять по телевізору. Жалко жінок польських та дітей? А українців значить можна було?? Дивна в тебе історична справедливість. Але з ким тут говорити, розуму не має, і не буде. Раб - передається генетично.
Новынам! Показати IP 9 Квітня 2011 19:40
Сколько будете Гузя тупорылого среди его петухов печатать.Пусть кукарекает у семя в курятнике!
Степан Ількович, вчитель Показати IP 10 Квітня 2011 09:42
...роман - патологічний ідіот. Терор проти поляків почала упа. Він же невіглас - цього не знає.
Роман Показати IP 10 Квітня 2011 11:15
"степан ількович", це ваша основна риса, не правий, починаю гадити. Ви так знаєтеся в історії, як я в балеті. Якщо вас все так дражнить, що повязано з Україною, що ви тут робите? таку як ви біологічну масу з нетерпінням чекають в Сибірі, на вашій історичній батьківщині.
Степан Ількович, вчитель історії Показати IP 10 Квітня 2011 14:09
...роман боїться правдивих фактів з української історії, якої він не бажає знати, його місце - в європі батракувати наймитом! Невіглас абсолютно клінічний! Це АБСОЛЮТНО ДОСТОВІРНИЙ ФАКТ, ЩО УПА ПОЧАЛА ТЕРОР ПРОТИ МИРНОГО ПОЛЬСКОГО НАСЕЛЕННЯ ПЕРША! ДО 100 ТИСЯЧ БАНДЕРІВЦІ ЗНИЩИЛИ МИРНОГО УКРАЇНСЬКОГО НАСЕЛЕННЯ. Не знати цього може тільки такий дебіл, як роман.
Роман Показати IP 10 Квітня 2011 18:42
Ну ти і даун, ількович. шкода тих кого ти вчиш, неуч.
комсюк Показати IP 10 Квітня 2011 22:21
...роман - патологічний унтерменш. Натівський запроданець! таких треба публічно вішати...
Вояка. Показати IP 16 Квітня 2011 18:33
В.Н.ВЫ кумарите!Печатайте всех,а не блокируете нормальных.Вы задрали своими Бомжами!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus