USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку «кинули» ремонтувати міст. ФОТО

11 Вересня 2013 19:00
Міст на Рованці припинили ремонтувати, попри обіцянки «доробити» його ще у серпні, інформує ВолиньPost.

Один із присутніх на цьому об’єкті працівників у середу, 11 вересня, зазначив, що міст не ремонтують вже деякий час. «Немає грошей», - додав він.

У профільному підрозділі міськради таку заяву спростовують. Заступник директора департаменту ЖКГ Микола Осіюк зазначив, що гроші на ремонтні роботи на так званому рованцівському мосту є.

А «затримку» пояснив «підготовчими роботами». «Закупляють відповідно бітум. Бо там хочуть на міст положити крупнозернистий асфальт. Здійснюється відповідна підготовка, закупка цих матеріалів», - пояснив Микола Осіюк.

Мовляв, бітум має бути особливим, щоб на дорожньому покритті, яке буде розраховане «на сучасний рух автомобілів під 40 тонн і так далі», не було «напливів».

«Будівельники просто на іншому об’єкті. Вчора там просто дощ був, така погана погода. Там на цьому тижні, ну, принаймні, на наступному, одна половина буде завершена. Там просто тимчасово з чисто технічних причин», - сказав він.

Зараз на мосту зробили лише частину тротуару.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
+ Показати IP 11 Вересня 2013 20:58
А навіщо робити коли вже загребли гроші.
@ Показати IP 11 Вересня 2013 22:06
всі сили кинуті на ремонт доріг до МОТОРу
Дорожник Показати IP 11 Вересня 2013 22:47
Шановні писаки візьміть лопати і самі хоч що небудь зробіть. А то тільки язиками плещете. Міст не ремонтувався 25 років. Романюк взявся і зробить. А ви дальше дуріть людей. Вам за це платять. На слідуючому тиждні надамо інформацію про тих хто пише брехню і скільки за це отримує. Я думаю що журналістське товариство області висловить свою думку вам в очі про ваші " таланти". Знайшлася серед вас людина яка просто більше не може терпіти так працювати дальше. ЧЕКАЙТЕ !
ВнєДорожник до Дорожник Показати IP 12 Вересня 2013 09:33
Наплів сім мішків вовни,та й всі не повні.
Дороржник,напевно"хабарник" Показати IP 12 Вересня 2013 09:22
В мене таке відчуття,що відповідальні "нацяльнікі"і самі не в курсі всіх справ.Ну як таке каже:«Закупляють відповідно бітум. Бо там хочуть на міст положити крупнозернистий асфальт"Здійснюється відповідна підготовка, закупка цих матеріалів» ПІДГОТОВКА ДО ДЕРИБАНУ???Ви,як керівник високї ланки,перед тим ,як розпочинати ремонтувати міст не розробили ніяких прорахунків?А журналістам-РЕСПЕКТ І УВАЖУХА!!!
дорожнику Показати IP 12 Вересня 2013 11:41
я кожного дня їду тим мостом- і чесно кажучи,дорожник Вам треба мати совість-ціле літо там просто тиняються 1-2 працівника .а як снігом закурить тоді роботи розпочнете? А лопату у руки мені нема чого брати -бо і я і інші водії вам податок платимо. За такий тривалий термін той бітум з Америки привезти вже можна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus