USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку між будинками поставлять 40 нових гаражів.ФОТО

15 Липня 2011 17:14
Виконком Луцької міської 15 липня дозволив встановити 40 металевих гаражів біля житлових будинків, що на вулиці Кравчука, хоча один з депутатів міськради стверджував, що на їх місці потрібно облаштувати зону відпочинку.

Депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов 15 липня виступив з проханням до членів виконавчого комітету не дозволяти встановлювати гаражі біля житлових будинків на вулиці Кравчука.

Справа в тому, що біля житлових будинків, що на вулиці Кравчука, за спорткомплексом "Олімпія" (на фото) планується будівництво сорока гаражів для мешканців, які живуть у цьому районі.

На переконання депутата Осіпова, після їх зведення біля багатоповерхівки зникнуть дерева, клумби та зона відпочинку.

Крім того, за його словами дана ділянка передбачається для благоустрою, а будівництво гаражів у це визначення не входить.

Благоустрій передбачає посів трави, дерев, облаштування засобів відпочинку. Депутат каже, що між будинками можна було би створити відпочинкову зону, висадивши дерева та встановивши лавочки.

Натомість депутат Луцької міськради Володимир Нікітюк пояснив, що погодження на будівництво гаражів є. Більше того, коли украдалися договори з мешканцями на будівництво житла - мешканці ставили обов"язковою умовою будівництво гаражів.

Виконком Луцька один раз уже розглядав це питання, і направив його на довивчення. Після того з’ясувалося, що гаражі будують на прохання самих 40 мешканців, що подали відповідні звернення.

Врешті аргументи депутата Нікітюка виявилися переконливішими за аргументи депутата Осіпова, які, до слова, є членами фракції "Батьківщина" - виконком дав дозвіл на будівництво гаражів.

По тому Осіпов зауважив, що не буде нічого мати проти такого рішення, якщо встановлення гаражів ініціювали самі мешканці району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Мешканець Показати IP 15 Липня 2011 17:41
Зникнуть дерева кущи клумби- так их там и нету!Видать у Осипова свои интересы пострадали
Ласковая Показати IP 15 Липня 2011 18:06
Цей осіпов якесь дурило. гаражі, на скільки я розумію, будуть будувати мешканці того ж будинку. Якби їм треба була зелена зона, то вони б зелену зону просили. Хочуть гаражі - хай будують гаражі.
Олег Показати IP 15 Липня 2011 18:20
Будувати гаражі буде будівельна компанія депутата Нікітюка, а чи зможуть мешканці будинку купити ці гаражі, чи хтось інший їх купить це вже питання. І по якій ціні будуть подавати гаражі теж будуть вирішувати не мешканці будинку, а приватна фірма. Так, що "дурилами" можуть виявитись мешканці будинку, які потім будуть логті кусати. Так, що не чипайте даремно Осіпова
Helge до Олег Показати IP 15 Липня 2011 23:32
это - показатель уровня гражданского сознания никитюка))) все никак не может подняться выше мастера из 6 ПТУ - ни бабло, ни джиппы не помогают)))
Prikrasna Показати IP 15 Липня 2011 19:50
Капець. А я думала, що там буде гарна паркова зона. Забудують, блін, все, що не матимуть чим дихати. Якось взагалі не прикольно.
Barry Показати IP 15 Липня 2011 21:34
Яка там зелена зона. Там тільки що для гаражів і місце
Найкраще місце для гаражів це за РАГСОМ. Показати IP 15 Липня 2011 23:51
місце для гаражів це за РАГСОМ.Замість пивнух поставити гаражі і проблемма вирішена.
Валерій Показати IP 16 Липня 2011 10:19
Металеві гаражі - це вчорашній день. Ні естетики, ні нормального місця для машин кращих за жигулі. Провінція є провінція. Так і будемо в болоті жити.
Tomagawk Показати IP 16 Липня 2011 18:23
Сам живу на Кравчука 11Б, вперше чую про гаражі, ставити машини звичайно немає де, але краще дерева б висадили б. Тому, що гаражі самі мешканці точно будувати не будуть землю їм ніхто не дасть, а от купувати потім доведеться за захмарними цінами!
цццц Показати IP 17 Липня 2011 23:39
а в дворі Колізея ще торговий центр побудувати можно
микола Показати IP 6 Грудня 2011 10:53
там не тільки гаражі вже побудували але і осбб зробили без згоди всіх жителів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus